Németh Szilárd elmondta, szerinte mi a helyzet a hanyatló nyugaton

Hihetetlen nagy energiaválság feszíti Európát és ezt szeretnék Magyarországra is „behúzni” Márki-Zay Péterék, hiszen a „hihetetlen magas rezsiszámláktól” kizárólag a rezsicsökkentés védte meg a magyar családokat – mondta a Fidesz alelnöke a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Németh Szilárd szerint az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje úgy szeretné hitelessé tenni a mondandóját, hogy elkezdi gyalázni, gúnyolni, pocskondiázni azokat, akik nem értenek vele egyet, vagyis a magyarok nagy többségét. „Szerintem ez megengedhetetlen” – jelentette ki Németh Szilárd, hozzátéve: Márki-Zay Péter a gúnyolódáson túl valójában „veretesen beismerte”, hogy miniszterelnökké választása esetén a „teljes rezsicsökkentést úgy, ahogy van eltörölné”.

A baloldal mindenben szeretné teljesíteni a brüsszeli elvárásokat, egy olyan energiaunió létrehozását, amelyben az árakat a piac szabályozza – mondta Németh Szilárd.

https://168.hu/itthon/nemeth-szilard-ujra-a-rezsiharc-elen-220081?fbclid=IwAR0dZBzQ5hxP0fDOK1Atid2pwCQobv0ctYX8OLaR_FdRM62Q6BpGRviqrYE