Németh Szilárd: “Soha nem látott jólét van az országban! Ezt mutatja az is, hogy minden harmadik magyar elhízott vagy túlsúlyos”

Olyat nyilatkozott Németh Szilárd országgyűlés képviselő és honvédelmi államtitkár valamint a Fidesz „rezsicsökkentésért” felelős képviselője, hogy arra igencsak sokan felfogják kapni a fejüket.

A 444.hu-nak adott interjújában kitért a magyar lakosság egészségi és elégedettségi statisztikáira is, melyek kimutatásai szerint úgy látja, hogy sosem volt még ilyen nagy a jólét hazánkban mint most, amit a következőkkel támasztott alá:

“Folyamatosan figyelem a statisztikákat és járom az országot. Napi szinten beszélgetek emberekkel és azt tapasztalom, illetve hallom vissza, hogy sosem volt még ilyen jólét idehaza mint az utóbbi években. Ez azonban “sajnos” azon is észrevehető, hogy minden 3. magyar túlsúlyos vagy elhízott. Ami nem jó. Bár tudjuk, hogy a nagy has a jólét jele, régen is ezt szimbolizálta. Büszke vagyok, hogy egy ilyen országot képviselhetek, ahol ilyen jólétben élnek az emberek.”

– fejtette ki véleményét Német Szilárd.

– Önök egyetértenek Németh Szilárd kijelentéseivel?

 

Forrás. Metropol