Niki Rassiga: Mondd, mi a [email protected] nem értesz azon, hogy MARADJ OTTHON?!

Niki Rassiga szólt a magyar emberekhez. Változtatás nélkül adjuk közzé.

0

Napi.Niki.

MONDD, ISMERED AZ EMBER SZÓT?
Mondd, mi a tarkafaszt nem értesz azon, hogy MARADJ OTTHON?! Hogy verjék a fejedbe, hogy ülj a seggedre és meditálj, egy csésze forró kávéval, vagy egy könyvvel a kezedben?! Eddig sírtál, hogy a kertben futkorásznál, de menned kell, kegyetlenül magával ránt a hétköznap. Kizsigerel. Most meg gyűlölöd a bokrot, amit ültettél, mert kerten belül van, vagy mert nem beszélget Veled? (Már akinek van kertje.)
A Szeretteim / Családom ZÖME a frontvonalon azért küzd, hogy megmentsen Téged! Mindent feláldoznak ezért. Mindent IS. Mi – több Harcostársammal együtt – kényszerpályán vagyunk, gyógyszer és orvos nélkül, hogy Neked legyen helyed, ha “bebasz a gebasz”. És Te jégre lépsz, mert hiányzik a brancsod, nincsenek cimbik, unatkozol? Hiányzik a “Bárki”? Hát nekem is. És sokunknak. De legalább ÉLNEK. Őket is hazavárják! A Gyerekeik. A Szüleik. A Barátaik.
Baszol maszkot felvenni és kesztyűt húzni, mert Te vagy a “faszagyerek”? Vagy mert a “nem törődömség” elhatalmasodott Rajtad? Vagy itt a tavasz, dagad a…. A vállveregetés?
Mondd! Van CSALÁDOD?!
Mondd! Vannak SZERETTEID?!
Mondd! Vannak idősebb, vagy beteg ROKONAID, CSALÁDTAGJAID?!
Mondd! Vannak számodra fontos Emberek a FRONTVONALON innen és túl?
Mondd! Egyáltalán ismered az “EMBER” szót?
Ha nem, akkor drága a koporsó Neked.
Ha IGEN, akkor NE GONDOLKODJ, HANEM MARADJ OTTHON!
Hogy lesz Jövő, ha a Jelent porrá zúzod? A gondolkodni tudók elintézik, amit elkell és uzsgyi haza. Mondom HAZA. Nem mennek cirkálni, kirándulni Csapatostul, hiszen felfogják a Helyzet, HARCIHELYZET súlyát.
Te meg tudod, hogy mekkora pusztítást végzel azzal, hogy félresöpörsz mindent és mégis kint hesszelsz a város és Ország különböző pontjain, úgy, hogy kijárási korlátozás van?!
Este nyolc óra van. Idáig hallom a tapsot azokért, akik ÉRTED dolgoznak, fáradhatatlanul. Egészségügyben. Boltokban. Árukiszállítók. Utcaseprők, Postások, és hosszú a sor, tehát stb. Legszívesebben sírva ordibálnék a füledbe, Te Balga!
Olvasd el még egyszer.
És még kétszer.
Hogy ne vérezzünk el.
Légy a barátom.
Aztán MARADJ OTTHON!

#maradjotthon #staythefuckatHOME

Napi.Niki.MONDD, ISMERED AZ EMBER SZÓT?Mondd, mi a tarkafaszt nem értesz azon, hogy MARADJ OTTHON?! Hogy verjék a…

Gepostet von Niki Rassiga am Dienstag, 7. April 2020