Nincs elég baja az országnak, még egy ilyen pökhendi, felkészületlen bunkó kioktatását is a képünkbe vágják

0

Mit képzel ez az ember magáról? Már kinézetre is egy náci háborús-bűnös! Erősen hajaz (haj nélkül) Himlerre.

Az Unióból pár hete már kiutálzák, mert a zárt ülést élőben nyomatta a Twitteren. Most meg ideáll a magyarok elé, megfenyegeti, kioktatja az újságírókat, de egyetlen kérdésre válaszolt érdemben. Mismásolt és mellébeszélt pökhendi stílusban.

Nem hiszem, hogy a kormánypárti, Fideszes szavazóknál még ez sem verte ki a biztosítékot?

Összellenzék: Kovács Zoltán távozzon a közéletből – nincs szükségünk kioktató megmondóemberekre

Közös közleményt adtak ki az ellenzék pártjai – a Jobbik, az MSZP, a DK, az LMP, a Párbeszéd és a Momentum, valamint Szél Bernadett és Hadházy Ákos az operatív törzs vasárnapi sajtótájékoztatója után.

A sajtótájékoztatón Kovács Zoltán államtitkár többször kioktatta az újságírókat arról, hogy ne okoskodjanak és oknyomozzanak.

Nem válaszolt többek közt arra a kérdésre, hogy Pintér Sándor belügyminiszteren miért végeztek tesztet, ha egyébként az a protokoll, hogy tünetmentes embereket nem tesztelnek.

Nem válaszolt az egészségügyi dolgozók tesztelésére vonatkozó kérdésekre sem, viszont együttműködést és felelősséget kért.

“Jogos elvárása Magyarország polgárainak, hogy naponta pontos és alapos tájékoztatást kapjanak, és ebben az elvárásukban az újságírók képviselik őket. Ők teszik fel azokat a kérdéseket, amelyek az emberekben felmerülhetnek. Ezt a kormánynak a tájékoztatásai során fokozottan figyelembe kell vennie!” – írják közleményükben az ellenzéki pártok.
Felhívják a kormány figyelmét arra is, hogy “a leghitelesebb információ a koronavírussal kapcsolatosan az egészségügy dolgozóinak a szakmai véleménye. Éppen ezért megfontolásra ajánljuk a kormánynak, hogy az ő javaslataikat nyomatékosan vegye figyelembe a döntések meghozatalakor.”

Tehát megmondó és arrogáns lekezelő államtitkárokra nincs szükségünk, ezért felszólítjuk Kovács Zoltán államtitkárt, hogy mondjon le és távozzon a közéletből.

Forrás: (MTI)