Nincs elég kastélya még…Úgy néz ki Tiborcz is a Várba költözik! (fegyház helyett)

0

Úgy tűnik, ha hagyjuk, minden év az Orbán család éve lesz. Kiderült, hogy a miniszterelnök veje vehet meg a várban egy 370 milliós műemlékházat, az önkormányzat ugyanis nagyvonalúan lemondott elővásárlási jogáról.

Az értékes ingatlan a Fortuna utcában található, a műemléképület közel 350 négyzetméteres, ezt akarja most eladni a tulajdonosa 370 millió forintért, aki a magántulajdonú ingatlan ügyében – mivel értékesítésekor az önkormányzatot elővásárlási jog illeti meg – megkereste a Budavári Önkormányzatot, hogy az kíván-e élni jogával.

Az I. kerületi fideszes többségű képviselő-testület így aztán rendkívül komoly, nehéz döntés előtt állt, egy egészen héten rágódtak azon, mi legyen…végül csodák csodájára és nem mellékesen Nagy Gábor Tamás polgármester javaslatára kimondták: lemondanak elővásárlási jogukról.

Így minden – valójában egy pillanatig sem létező – akadály elhárult, az ingatlan tehát gond nélkül értékesíthető egy másik magánszemély részére. A 24.hu információi szerint ez a személy nem más, mint Orbán nagy menekülő veje. Nem tudni, mi a terve az épülettel, de nem lepődnénk meg, ha ő is beköltözne, ahogyan azon sem, ha Polt Petike is meghívót kapna a lakásavatóra.

Ha így lesz, bizonyára a saját lábán álló Ráhelke is követi majd szeretett férjét, csak nehogy kidobjanak az ablakon néha pár szaros pelenkát…

Vajon Orbán strómanja, vagy inkább apródja, Lölőke, mikor megy királya után a Várba?

Forrás:http://thepost.hu/reszletek.php?id=12050%C3%9Agy&fbclid=IwAR3bIKlp3rTwl9VjQFAzde_ayH7-j7a8TP-IdFkzfpAOLhuhWvS4VvVCCCo