Nőnapi köszöntő: Tisztelt Hölgyeim, valamint …

JÉZUS MENYASSZONYAI és mindenki, akinek jó érzéke van az ereszcsatornán való mászási technika bemutatására.!
Tudom, illene most, a hagyományoknak megfelelően méltatni azoknak a HÖLGYEKNEK áldozatos munkáját, akik merészeltek szembeszállni a férfisovinizmussal az akkor hatályos törvényekkel és civil szervezeteket alapítva, SZÜFRAZSETTEK néven, kiléptek a politika porondjára.
Ma már erre nincs szükség, hiszen lényegében az egész világon elismerik a női egyenjogúságot, kivéve azokat az országokat, ahol rövid látó politikusok vezetik az országot. Európa jelentős részén elfogadták, és ratifikálták az úgynevezett
ISZTAMBULI EGYEZMÉNYT, mely állítólag a hölgyek védelmében született.
Mi, a FIDESZ – KDNP politikusai merjük kimondani, hogy ez a megoldás nekünk nem tetszik, ezért nem is ratifikáljuk, és nem adunk teret annak az elképzelésnek, hogy több jogot adjunk a NŐKNEK, mint amit az alaptörvény is biztosít.!
Mi, hisszük és valljuk, hogy a nő arra való, hogy gyermekeket szüljön, lássa el ura és parancsolója kényelméért az összes házimunkát, vigyázzon a gyermekekre, oktassa, nevelje őket. Nem tartjuk szerencsésnek, hogy itt ülnek a
PARLAMENTBEN, és beleszólnak a férfiak dolgába..! De erről már férfi képviselőink többször is szóltak, és sajnos azt kellett tapasztalnom, hogy a LIBERNYÁKOK, azok a félresikerült baloldali politikusok velük együtt szóltak, tiltakoztak.!
Nálunk, nem bűn, ha a férj megszámolja a pénzt, – amit ilyen, olyan – körülmények között megszerzett, és utána jól megveri asszonyát, aki hangosan merészeli követni jogait, dolgozni, alkotni akar, és véleményt mondani a napi politikáról is…
– Tudjuk, hogy EURÓPÁNAK nem tetszik az, ahogy mi erről a kérdésről gondolkodunk, de hinteni a sódert,
– szórjuk, is teljes erővel. Vannak nekünk is női politikusaink a kormánypártban és az ellenzékben is, de elhihetik kedves férfi társaim, nálam, nem sok vizet zavarnak.!
Ennek ellenére, mélyen elítéljük a világnak azt a részét, ahol még ma is elnyomják – törvényesen, látványosan a lányokat, asszonyokat.
– Harcolnak még asszonyok a világban a jogaikért, és tapasztalhatjuk, hogy az ISZLÁM közösségekben ellenük a SARIJA alapján lépnek fel, nem egy esetben akár az életüktől is megfosztják őket.! Borzalmas világ, mi ezt nem tesszük.
– Egy évben egyszer köszöntjük őket virággal, egy olcsó csokival, vagy valami apró ki kegytárggyal, és ezzel letudtuk a kötelező tiszteletet.
Mostanság, amikor kiléptünk a NÉPPÁRT frakciójából, már nem kell magyarázkodnunk hű társunk alpinista technikájának gyakorlásáról. Vannak szervezetek, ahol – ha nem is az egyneműségről – egymás szeretetéről beszélnek – hanem vallási köntösbe öntik az imádatot, ezeket segítjük, támogatjuk. Nem tudunk egyetérteni a COCA COLA reklámmal, a férfiak szerelmi pózaival, mert az undorítónak tűnik. Nekünk, a televízióban van olyan reklámunk, ahol a NŐI TESTET félig takarva mutatjuk, ahol szabadon szerethetik egymást – ezt támogatni fogjuk a jövőben is..
Kérem, hogy az itt jelen lévő HÖLGYEK vegyék át olyan szeretettel ezt a „csokorka” hóvirágot, mint ahogyan azt mi, a FIDESZ – KDNP képviselői adják Önöknek, még az ellenzékieknek is.!
– Tudniuk kell, hogy a hóvirágot – mely védett növény – leszakítani nem lehet, azonban mégis millió számra pusztítják csak azért, hogy ezen a napon úgy tegyünk, mintha örülnénk, mintha tiszteletet adnánk Önöknek. A
KÖZTERÜLET FELÜGYELŐK szorgos munkájának, intézkedéseinek köszönhetően az aluljárókban illegálisan értékesített virágcsokrokat elkobozták, a természet károsítókat és szabálysértőket megbírságolták, és a virágot most, Önöknek átnyújtjuk..!
Megkérem Tisztelt Képviselő társaimat, hogy a kis virágcsokrok átadásakor a kötelező puszilkodástól most álljanak el, igazítsák meg maszkjaikat, és tartsanak kellő távolságot egymástól.
– Külön kérem a FIDESZ – KDNP és LUNGO DROM tagokat, hogy a távolságtartást fokozott mértékben, pontosságban tartsák meg – minimum 2 méter – nehogy valaki elkapja a
LIBERALIZMUS VÍRUSÁT is, És a közeli jövőben holmi SZABADSÁGJOGOKRÓL,
EGYENLŐSÉGRŐL
és
TESTVÉRISÉGRŐL kezdjen el beszélni köreinkben, ezzel lazítva a frakciófegyelmet..!
NE FELEDJE SENKI, hogy március 8. – napján kezdődik az ország bezárása – ahova még a logikát sem engedjük be.!
– Sikeresek voltunk akkor, amikor beengedtük a veszélyeztetett területről érkező turistákat, foci drukkerek tömegeit, megnyitottuk a szállodákat. Bebizonyítottuk – hogy a
PANDÉMIÁT mi szabályozzuk, és akkor van vége a járványnak, amikor mi akarjuk,
– akár azzal is, hogy most mindenkit beoltunk a drága ázsiai vakcinákkal….
– Jó üzlet volt ez kedves honfitársaim, és ha így haladunk tovább, a biznisz erősödni fog. Ha máshol nem, hát a temetkezési vállalkozásoknál….!
Arra ébredek délutáni szunyókálásomból, hogy a nejem többször hátba vert.
– Kelj már fel – mondja, mert álmodban beszélsz, azt hiszed, hogy Te vagy a miniszterelnök és valami ünnepi beszédet „hablatyoltál” már megint..!
– Még a végén az ilyen álmaidból egyszer bajok lesznek, és a még a FACEBOOKRÓL is letiltanak, vagy érted jön a TEK és visznek, akkor én, mit csinálok itt egyedül..?!
– Még jó, hogy nincs alkohol a házban, senki nem mondhatja, hogy az öreg piásan beszél hülyeségeket,
és még az is jó, hogy senki nem hallja!
– De le ne írd, az Isten szerelmére, mert még a végén….

Lajos Villás