NORBIVAL VAN A BAJ? Ezért veszel össze másokkal? Ezért szervezel „bojkottot”?

0

Ebben az országban elvették 3 000 000 embernek a nyugdíjpénztárát, bedöntötték a Forintot, emberek tízezrei kerültek lehetetlen helyzetbe a Svájci frank hitelek miatt, láb nélküli emberektől vették el a rokkantnyugdíjat, elcsaltak egy alkotmányt és egy kamu alaptörvénnyel helyettesítették, minden héten egy -egy kikötő, kastély, vállalat, megye, bank kerül strómanok nevére, választásokat csalnak el krumplival, emberek tízezrei halnak meg a rossz egészségügyi ellátás miatt és ezt csak pár ezer ember meri szóbahozni, lájkolni, azt is óvatosan.
Norbi, egy volt rendőr srác, aki összehozott egy családi vállalkozást, azt mondta, hogy szerinte, ha egy házasságban egy hölgy elhízik, a férje nem kívánja annyira és akár a házasság is rámehet – Ez a saját véleménye, amihez egy demokratikus országban joga van, és amit egy civilizált országban max megmosolyogna pár ember egy lájkkal, vagy továbbgörgetne.
Nem itt.
Emberek százezrei, portálok, csoportok két napja úgy hőbörögnek, forronganak, lázadnak, hogy az elmondani nem lehet. Ennyi utálat a nagy semmire. Gyerekek – hol voltatok amikor épp elvették az életeteket és a jogotokat egy szabad országhoz, a nyugdíjatokat?
Tényleg ez a legnagyobb bajotok, hogy valami Norbi nevű pék elmondta a véleményét, a saját profilján?ETTŐL NEM ALSZOL? Ezért veszel össze másokkal? Ezért szervezel „bojkottot”???
Mi a baj ezzel a világgal emberek? Hova tűnt az értékrendje a társadalomnak???

Zoltán Csomós