Novák Katalin családügyi államtitkár, bunkó hangnemben beszélt az ellenzékről!

0

Színészkedésnek minősítette az ellenzéki képviselők fellépését és az utcai tüntetéseket a rabszolgatörvény kapcsán Novák Katalin családügyi államtitkár a Magyar Hírlapnak adott interjújában.

„Novák szerint sikerül megőriznünk Magyarországot, sőt talán egész Közép-Európát egy békés szigetnek a kontinens szívében és nem kell külső veszélyektől tartanunk”.

Ez némileg ellentmond a kormány eddigi kommunikációjának, hiszen eddig folyamatosan a külső veszélyeket,

a migrációt és Soros György amerikai üzletembert helyezték előtérbe.

Az államtitkár szerint a jelenlegi parlamenti ellenzék színvonala minden eddiginél alacsonyabb, soha nem volt ennyire destruktív és silány, azt azonban elfelejtette megemlíteni, hogy 2010 előtt, az ellenzéki időkben a Fidesz hosszú éveken át be sem tette a lábát az Országházba, képviselői nem végezték el a munkájukat.

Gondoljon bele, hogy azok közül kellene valakiknek vezetni ezt az országot, akik most valóságshow-t játszanak az utcán, színészkednek és provokálnak, és méltatlan módon viselkednek. Az a benyomásom, hogy nem is a magyar embereknek akarnak üzenni, hanem a külföldi médiának. A színházukhoz a nemzetközi sajtó hálás közönség – tette hozzá az államtitkár.

Felemlegette, hogy az ápolási díj emelésére egy ellenzéki sem szavazott igennel, bár azt elfelejtette megemlíteni, hogy a díjról a rabszolgatörvény szavazási napján, szabályellenesen zajlott a szavazás, amit az ellenzék megpróbált megakadályozni.

 

 

olkt.hu/MTI