Novák Katalin szerin Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon csak elvett a családoktól és tönkretette a családokat!

0

A magyar ellenzéki pártok a családok támogatásának ügyében sem képesek nemzeti egyetértésre, csak elvenni és megszüntetni akarnak meglevő támogatásokat, miközben nincs egyetlenegy érdemleges családtámogatási elképzelésük sem – mondta el a 888-nak nyilatkozva Novák Katalin.

“Sajnos az elmúlt időszak ellenzéki produkciói, kiegészülve az egykori kormányzásuk drámai következményeivel, és legutóbb pedig a szélsőjobbal való összeborulásukkal mind azt vetítették előre, hogy nem lehet tőlük érdemi reakcióra számítani. Az értelmes kritikának mindig van létjogosultsága, sőt, szükség is van rá. Az ellenzék azonban ebben ismét teljes kudarcot vallott”

– mondta Novák Katalin, majd hozzátette:

“Az ellenzék hiteltelen, hiszen amikor kormányon voltak, már bebizonyították, hogy nekik egyáltalán nem fontosak a magyar családok, hogy csak elvenni képesek az emberektől. Megszüntették a szocpolt, az otthonteremtési programot teljesen szétverték, eltörölték a családi adókedvezményt elvették a gyes harmadik évét és elvettek egy havi nyugdíjat, meg akarták adóztatni a családi pótlékot. Tehát számtalan drámai következménnyel járó családellenes intézkedést hoztak. Az ellenzék a családpolitikában is sokszorosan leszerepelt, csak abban kreatívak, hogy mit lehet elvenni, hogyan lehet megszorítani, ami sajnos azt jelenti a gyakorlatban, hogy akadályozták, lehetőség esetén pedig ismét akadályoznák a gyermekvállalási kedv növekedését.”

A teljes tartalom IDE kattintva érhető el.

olkt.hu