Novák: Magyarországnak becsületesebb és tisztességesebb kormánya még nem volt, aki mást mond az hazaáruló

0
Novák: Magyarországnak becsületesebb és tisztességesebb kormánya még nem volt, ezért nyugodtan ki merem jelenteni, hogy aki nem a Fideszt támogatja, az nem más mint… hazaáruló.

Tévednek, akik azt hiszik, hogy Budapest az őszi önkormányzati választáson elbukott. Magyarország eddigi kormánya van hatalmon és biztos vagyok abban, hogy 2030-ig minimum így is lesz, hisz Orbán Viktornak már kész tervei vannak addig. Hiába próbálkozik az ellenzék, mi kő kemény lábakon állunk és kormányunk verhetetlen. Remélem nem kell megmagyaráznom miért, hisz Önök is láthatják, hogy dübörög a gazdaság.

Számtalan tisztességesen fizető munkahelyet hoztunk létre, mely megnyugvást jelenthet az embereknek, hisz keresetükből kiválóan meg tudnak élni. A családbarát politikánk példátlan az országban, amit az is mutat, hogy tömegével jönnek haza a fiatalok, mert belátták, hogy itthon jobban meg tudnak élni, mint külföldön és végre együtt lehetnek családjukkal. Mindezek tükrében kijelentem, hogy aki nem a Fideszt támogatja, az nem méltó arra, hogy ebben az országban éljen, tehát nem más, mint hazaáruló. Magyarországnak becsületesebb és tisztességesebb kormánya még nem volt.

Forrás:https://www.index-hirek.me/2019/12/novak-magyarorszagnak-becsuletesebb-es.html
Az  OLKT közleménye: Ezt a hírt sem cáfolni, sem megerősíteni nem áll módunkban, csupán érdekességképp osztottuk.