Nyílt levél az ellenzéki pártoknak!

0

Nyílt levél az ellenzéki pártoknak!

Mélyen tisztelt pártvezetők!
Na, ezt a mélyen tiszteltet rögtön felejtsük is el. Inkább térjünk át a tegeződésre mert a magyar nyelv sajátossága miatt sokkal könnyebb lesz szidni benneteket. Ez szól azokhoz is akik megszégyenülve elmenekültek.
Egy kérdéssel kezdeném. Melyikőtök gondolta komolyan a kormányváltást?
Hazudtok mindannyian! Egyikőtök sem. Mindannyian eladtátok a lelketeket az ördögnek!
Mocskos kis hazug gyümölcsöző életetek fontosabb mint az általatok vállalt felelőség. Hazudtok a népnek, hogy majd így meg úgy elzavarjátok a diktátort, közben meg lefeszetek neki, mint egy útszéli lotyó a fillérekért!
Melyikőtöknek tiszta a lelkiismerete? Melyikőtök az aki oda mer állni a tükör elé és belemondani, hogy mindent úgy csináltam ahogy azt a nép elvárta tőlem, azok akik rám szavaztak? Melyikőtök az aki oda mer állni a nép elé és azt mondani, igen én mindent megtettem, hogy nektek jobb legyen?
Egyikőtök sem! Valamelyikőtök inkább visszavonul és eltűnik a felelőség elől, van akit saját pártja zavarja el, és van aki úgy tesz mintha minden rendben lenne, mintha nyert volna.
De egyikőtök sem becsületes!
Nullának sem lehet nevezni benneteket. Mert még azt a szintet sem éritek el. Nem lehet benneteket ellenzéknek titulálni. Nem lehet benneteket magyar embernek hívni, mert aki a hazáért tett ígérgetéseivel becsapja a szavazóit az nem méltó semmire!
Persze lehet a rezsimet szidni, hogy ők tehetnek mindenről. Hát jó szidjuk. És az elég ha szidjuk? Hát nem ti esküdtetek fel arra, nem ti vállaltatok hogy elzavarjátok? Annyira hulladékok vagytok, hogy a közös cél érdekében nem voltatok képesek összefogni! Egytől egyig a magyar nép szemete vagytok!
Lehet megvetni e sorok íróját és szidni, de a valóságon nem változtat. A rezsim és a diktátor győzött, az ellenzék meg saját árnyékát sem tálalja. Persze a kitömött pénztárcájukat azt biztos!
Kevés az, hogy szégyelljétek magatokat, mert nem fogjátok. Ott ültök a kényelmes padsorok között, kicsit hangoskodtok és utána mentek haza a szép házatokba és röhögtök a markotokba. A nép meg közben szenved. Az oktatást az egészségügyet a deviza hiteleket és mindent hagytok hogy a diktátor szétverje.
Csak az a lényeg, hogy nektek jó legyen!
Undorítóak vagytok! Adjátok át a helyeteket és tűnjetek el, nincs rátok szükség!