Nyílt levél Fekete-Győr Andráshoz (Momentum), Gyurcsány Ferenchez (DK), Jakab Péterhez (Jobbik), Tóth Bertalanhoz (MSZP-Párbeszéd)

0

Nyílt levél Fekete-Győr Andráshoz (Momentum), Gyurcsány Ferenchez (DK), Jakab Péterhez (Jobbik), Tóth Bertalanhoz (MSZP-Párbeszéd).

Tisztelt Uraim!

Országunk válságos helyzetben van, főleg jogi értelemben. Orbán lépésről lépésre számolja fel a jogállamot, de ezt ugye nem kell bemutatni Önöknek.
Tisztelettel kérem Önöket, tegyék félre az egymás iránt érzett előítéletet, gyűlöletet, és üljenek le (akár szájmaszkban) egymással tárgyalni. Beszéljék meg a közös stratégiát, mi legyen a rendkívüli helyzet feloldása után (amikor lehet tüntetni), mi legyen, ha Orbán rendkívüli parlamenti választást ír ki ez évben?
És úgy általában, hogyan nyerhet az ellenzék ilyen diktatórikus körülmények mellett 2022-ben?
Az “Ellenzéki összefogással új kormányt” csoportban egyre nagyobb a türelmetlenség, hogy legyen VÉGRE valami, történjen VÉGRE előrelépés. Nem gondolom, hogy alulról szerveződve kellene partizán akcióknak elkezdődni, mert azok eleve kudarcra vannak ítélve. Önöknek kell dönteni, és mi mezei ellenzékiek segítünk, amiben tudunk. De jó lenne tudni, van-e kinek.
Tisztában vagyok azzal, hogy ez a levél el sem ér Önökhöz, de azért megírtam, hátha mégis.

Tisztelettel:

“Ellenzéki összefogással új kormányt” adminja

Ha egyetértesz ezzel, kérlek oszd!

 

Az eredeti bejegyzés és a nyílt levél itt található meg.