Nyílt levél Orbán Viktornak!

0

NYÍLT LEVÉL VIKTORNAK!!
VIKTOR !

Először is tisztázzuk, hogy miért szólítalak így.!
Azért mert és fiatal korod óta ismerlek téged és családodat.
De nézzük a tényeket:
Te nem vagy a Magyar köztársaság miniszterelnöke, hiszen törvénytelenül irányítod az országot a kormányoddal egyetemben, mivel csalás és törvénysértés útján nevezted ki magad. Hogy mit is értek ezalatt, az első és minden választásokon pénzért vettétek meg a szavazatokat, valamint buszokkal hordtátok be a román és ukrán embereket választani. ( kérdem én mi közük volt ezeknek a választásokhoz ) Ha nem tudod én megmondom, csak annyi, hogy megnyerd (megnyerjétek ) a választásokat.
Te és törvénytelen kormányod csak csalni, lopni és hazudni tudtok azóta is. Nézzük miket is loptatok idáig el: A magyar nép nyugdíjpénztári megtakarításait ami a ti bevallásotok szerint 3000 milliárd, de mindenki tudja, hogy jóval több volt. Nos hol van ez a pénz? A ti feneketlen zsebetekben landolt. És végtelenül sorolhatnám még a lopásaitokat. De térjünk inkább át a mostani helyzetre. Sehol a világon nincs és nem is volt olyan amit te és a maffia kormányod csináltok, hogy korlátlan hatalmat szavaztatok meg. A tények azt mutatják, hogy ez teljesen fölösleges volt és van. A másik tény folyamatosan hazudtok a járványról, nincs elegendő védőfelszerelés a kórházak dolgozóinak, ( ha van valamennyi az silány , használhatatlan vagy fertőzött. Nincsenek az egészségügyben dolgozók rendesen megfizetve, ( de magatoknak és az államtitkároknak emeltétek a fizetést amit nem érdemeltek meg ) Te magad mondtad a parlamentbe, hogy mit képzelnek az emberek, hogy munka nélkül kapjanak pénzt. Akkor kérdem én ti miért is kaptok sok milliós fizetést? Soha az életbe egy percet nem dolgoztatok akkor nektek sem jár semmilyen pénz. ( igaz a lopás, csalás sok munkával jár.) De nézzük tovább a jelenlegi tényeket, sok százezer ember elvesztette a munkáját, miből éljenek meg, miből tartsák el a családjukat, gyermekeiket? Nincs a világon olyan kormány aki nem segíti a népét, ( Európában a kormányok a dolgozók fizetésének 80% adja a munkájukat elvesztőknek. egyedül ti a törvénytelen Magyar kormány nem csináljátok ezt. Míg más országok vezetői a népnek adják a teljes fizetésüket addig ti inkább ellopjátok a nép pénzét és vagyonát, magyarul földönfutóvá tettétek a népet, amíg te és családtagjaid, seggnyaló baráti köröd gazdagodtok. Mindent amit lehet elvontok mert a feneketlen zsebetek soha nem telik meg. Nézzük a kórházi ágyak felszabadítását, amely teljesen felesleges volt és ez miatt nagyon sok súlyos ápolásra szoruló ember elhunyt. Az egészségügyi intézmények silányak leromlott állapotban vannak, a felújításukra szánt pénzt is elloptátok. De van egy nagyon fontos dolog is, most orrba szájba osztogatjátok a románoknak, ukránoknak a magyar állampolgárságot és a nyugdíjakat. Miért is? Hogy így vegyétek meg őket. Nem a Magyar népet kellene előnybe helyezni és itt emelni a nyugdíjakat ( mondjuk a duplájára ) vagy a családi pótlékot és egyéb segélyeket, hogy a Magyar nép éljen Európai szinten.
Nos mindezek figyelembe vételével büntető feljelentést teszek ellened és a Magyar kormány ellen a HÁGAI NEMZETKÖZI büntetős Bíróságon a Magyar nép ellen elkövetett sorozatos emberiség elleni bűntett miatt.

Batonai Sándor

UI. küldheted rám a Tekket vagy akit akarsz én ország világ előtt felvállalom az igazság kimondását.