NYÍLT LEVÉL PUZSÉR RÓBERTNEK

0

Kedves Robi!

Nehezen gyűlnek az ajánlásaid, lassan itt a választás napja, és Te még mindig nem tudsz rajta elindulni. Józan paraszti ésszel könnyen azonosítható ennek oka: a budapestiek nem akarják, hogy csökkentsd Tarlós leváltásának esélyét. Úgy tűnik, okosabbak Nálad, és felfogták, hogy itt most egy ellenzékinek kell szembemenni egy narancsmaffiózóval, hogy visszavehessük a városainkat tőlük, megágyazva ezzel az egész ország felszabadításához.

Magam is láttam több helyen a gyűjtögető standjaidat, és azok néptelenségét is. Hát ez van. Nem kellesz. És nem azért, amit sugallni próbálsz gyermeki toporzékolással. Azt mondod, hogy lehalászták előled az ajánlásokat, azért nem jut Neked elég. Hát, eszerint a matek sem az erős oldalad. Budapesten millió fölötti a szavazójoggal rendelkező polgár, ebből Tarlós 12, Gergő 16 ezret gyűjtött be támogatónak. Maradt még 970.000, szolgáld ki magad. Szeretnének a balatoni pontyok ilyen csekély arányban lehalászva lenni, azt hiszem.

Ezzel együtt hálás vagyok a nyilvános hisztizésedért. Tökéletesen bemutattad, hogy miért vagy teljesen alkalmatlan a közügyeink képviseletére. Tökugyanúgy okolsz másokat saját elcseszett döntéseidért, mint O1G szokta. Csakhát pont ebből van elegünk, tudod. Ezért megyünk tömegesen a közös ellenzéki jelöltekre szavazni október 13-án, és ezért nem adunk még csak ajánlást sem Neked, meg a Hozzád hasonlóknak.

Ja, még valami. Most, hogy elsírtad, mily kevés ajánlásod van, ha mégis sikerülne hirtelen összegyűjtened, és leadnod a szükséges számút, azzal szépen bebizonyosodna, honnan is támogatnak Téged. Így is tudjuk, de azért szép pillanat lenne, mikor ezt feketén-fehéren magad alátámasztod. Pont úgy, mint azt pár napja Te mondtad Berkire, tán emlékszel rá. Szerintem menj szépen haza, szólj be a szomszéd kutyájának, az még esetleg szentel Neked némi figyelmet. Elkúrtad, Robi.

KÖZTÁRSASÁG!

Kérem, terjesszétek

Tuareg