Nyílt levél Szamosvölgyi Péternek, Sátoraljaújhely polgármesterének… (És az én Ágim! :)) OLKT

Én ebben a városban születtem…és még pár napig itt lakom. Veled egyidős vagyok Péter. Ugyan nem egy suliba jártunk, de együtt nőttünk felnőtté. Ismerjük egymást… Emlékszem arra mikor Te MDF-es, cserkész voltál…rendszerváltó…én pedig SZDSZ-es. Emlékszem a városi Fidesz megalakulására, hiszen az én konyhaasztalomon írtuk a beadványt…Alapítója voltam a városi Fidesznek.

Akkor a Fidesz még liberális párt volt. Te Fideszes lettél….Talán még liberális is? Aztán a gazdád fordult egyet…keresztény konzervatívvá, majd illiberálissá lett.

Te meg mész utána mint, ha madzagon húzna.

Ez az elmebeteg Orbán bejárta mindkét oldalt. Soros ösztöndíjasként Soros asztalára szart, ahonnan evett. Hörcsik Richárddal, Zemplén új birtokosával együtt…és te hagytad és toltad a szekerüket…és a gyomrom máris kifordul…Ez a város egy szeméttelep lett, ahol a lakói mások vélt szennyében guberálnak…és ezt élvezik.Ez annyira fideszes.

Miért tetted ezt Péter?

Neked nincsenek elveid?

Az, aki pedagógusnapkor az LMBTQ -ról beszélsz, mikor minden értelmes ember tudja, hogy ha valaki meleg, az nem pedagógia, hanem gének kérdése.

Erről senki sem tehet.

” Amíg Sátoraljaújhelyben én vagyok a polgármester, addig ilyen itt nem fordulhat elő. Mindent letiltok”.

( A cenz ura)

Amikor pedagógus napkor arról beszélsz, hogy két nő nem család…

De lehet, hogy nem is akar családot, csak békében, szeretetben élni…Akkora nagy bűn ez az újkori keresmény elvek szerint, ha Borkait és Szájert egy kalap alá vesszük mint fideszes prominenseket?

Mi ez Péter?

Kit érdekel, ha két ember szereti egymást,…hogy férfi-e vagy nő? Max nem bújok az ágyukba, hogy pletyka tárgyává tegyem őket.
És Sváiczer Tomit, a legnagyobb buzit élteted utána ? Csak mert fideszes képviselő? Ennyire a seggében vagy a Viktornak már Péter?…ÉBRESZTŐ!
Ezt nehéz felfogni.

Nekem két okos, egészséges, tehetséges, jó egzisztenciával bíró gyerekem van. A seggükben sem vagy Péter, már ne is haragudj…És te ezeket a gyerekeket ellökted a városból…Lett helyettük karosi, becskedi jól szavazó, kicsit skandinávnak nem igazán mondható pógár., de bőven (Bocs…ez nem a rasszizmusról szól, csupán az értékekről)

Ez a város nem tudta megtartani őket. …TE! Ti nem tudtátok megtartani őket, mert ők gondolkodnak. Nektek szavazó kell, nem értelem.

Engem sem tudott megtartani, sem a nejemet.

De dolgoznia kellett nyugdíjig, mert mi nem lopásból élünk mint a gazdád, vagy azok akiket ő kitart (gondolva itt a szupi gázszerelőre, vagy a vejre és a többi…)

És ebben a hónapban el is költözünk. Elköltözünk innen. Visítva menekülünk ebből a 750 éves történelmi, majd általatok “befogadó tesvíír” (pejoratív), fideszesített-városból.
Lesz majd helyettünk ricsei, karosi “jól szavazó”, aki majd krumpliért, száraz tésztáért rád, meg a gazdádra teszi az ikszet.
12 év kormányzás után ezek a nyomorultak még nyomorultabbak…És sehová sem jutottunk.
Európában leköpdösnek bennünket, magyarokat. De meg is érdemeljük.
Hová jutottál Péter? Hová jutott szeretett városom…? Már nem bandázunk, nem csavargunk, …De kiadó a város…és alig várjuk, hogy a határzár véget érjen, hogy jöjjenek a szlovákok és hozzák az Eurót…
Ezt akartad Te Péter?…Én azt nem hiszem.
Kicsit gondolkodj el ezen is!
Ez az elmebeteg Orbán bejárta mindkét oldalt.
Te miért tetted ezt?
Neked nincsenek elveid?
Mi lett belőled Péter?

Az, aki pedagógusnapkor az LMBTQ -ról beszél, mikor értelmes ember tudja, hogy ha valaki meleg, az nem pedagógia, hanem a gének? És erről senki sem tehet, max a Jóisten.

Amikor pedagógus napkor arról beszélsz, hogy két nő nem család…

Mi ez Péter? Te is meghülyültél 60 éves korodra?

Nekem két okos, jó egzisztenciával bíró gyerekem van.

Ez a város nem tudta megtartani őket.

Engem sem tudott

És ebben a hónapban el is költözünk. Elköltözünk innen. Utálattal 60 évesen.

Lesz majd helyettünk ricsei, karosi cigány
Hová jutottál Péter?

Sajnos én a saját nevemen nem írhatok, mert a face letiltott, a mocskos rendszered miatt. Németh Klaudiaként vagyok kénytelen megfogalmazni gondolataimat.

Én Gál György vagyok…Jó ismerősök vagyunk, gyerekkorunktól…

És én, az Ágival gyerekkori szerelmemmel, házastársammal, társammal, asszonyommal elköltözöm ebből a mocskos városból…Amit TE TETTÉL MOCSKOSSÁ,SZÓT FOGADVA GAZDÁDNAK.

Ezért Téged okollak. Mert ebben a városban mindenki mindenkit utál és gyűlöl, jól kipletykál, a saját szemetét szőnyeg alá söpöri… épp Orbán gazdád és a Te közreműködésed miatt…Mert a Fidesz lényege ez…a GYŰLÖLET!…Ez a város valaha egy kedves kisváros volt ahol mindenki mindenkinek köszönt, vagy biccentett. De most Kolompár Winetou még vissza sem köszön…legfeljebb fellök.

De a világ változik…és “ami ma lent, az lesz holnap fent”. Optimista vagyok Péter… Én hiszem, hogy egyszer még tényleg jó érzés lesz magyarnak, sőt újhelyi polgárnak lenni…(de az nem most lesz sajnos miattatok)

A nejem, Ági nyugdíjas lett. Sok gyereket nevelt, sok sok szeretetet kapott vissza munkája során, ami erőt adott neki a folytatásra. 40 év azért nem kevés. Ő pedagógusként, függetlenül a politikai viszonyokra is büszke lehet. Sok száz gyermeket (ma már felnőtt embert) indított útjára…(de sosem volt téma az LMBTQ) , és imádja mai napig is a gyerekeket. Ezt az érzést még Orbán és te (a meghasonult seggnyalója) sem tudtátok belőle kiverni. Ő volt az aki nem csak munkát, hanem elhivatottságot látott abban, hogy az óvódásai igazi, tisztességes, becsületes felnőtté váljanak, akik tudják mi a hazaszeretet…És irigylem is őt, mert naponta jön köszönet régi óvodásaitól, akik ma már apák, anyák, családapák…és akár már nagyszülők is.
Azt meg undorítónak tartom, hogy egy nemzeti ünnepen a Himnusz mellet még a Székely himnuszt is énelkitek, mikor életetekben egy székely emberrel sem találkoztatok…Bezzeg cigánnyal igen, Mégsem ” Zöld az erdő, zöld a hegy is!”, hiszen Újhely lakosságának a fele cigány származású…nem pedig székely.
https://www.youtube.com/watch?v=skzyTG-x7Z0
40 év az piszok nehéz egy pedagógusi pályán…Nem igaz, hogy nem készül ki az ember….De nem a gyerekek miatt,…Ó, dehogy…Hanem az ilyen faszkalapok miatt Péter, amivé te lettél hajdani pedagógusként, amit a gazdád csinált belőled…Neked tudnod kéne Péter, hisz Te is pedagógus vagy (voltál)?. De ilyen baromságot még te sem mondhatsz pedagógus-nap alkalmából, hogy a pedagógusok ne buziskodásra neveljék a gyerekeket. Ennyire hülye még te sem lehetsz, még akkor sem ha a Kedves Vezető, a gazdád és kutya kötelességed csontig kinyalni… Gondolom, agyad neked is van, nem zombiként ténykedsz…A nejem nem engedte, mert mi is számlákat fizetünk, hogy kimondjam azt amit érzek. Mert a fizetését tőletek kapta…vagyis a várostól, tőlünk, csak ti úgy állítottátok be magatokat, hogy nem az általunk megválasztott szolgák vagytok, hanem az uralkodóink. Most már nem rúghatjátok ki….pedig kimondottan gyűlöli ezt az általatok létrehozott feudalista rendszert.

Én egy ellenzéki weboldalt szerkesztek ami maradt az aki valaha te is voltál…és nem feküdt be a Fidesznek mint ti, mint Te.Nem én változtam, hanem a pénzéhes gazdád jött rá, mi a biznisz. Te pedig asszisztálsz neki…Ez a szégyen!

Én nem cseréltem köpönyeget mint Te, és Ti.

Több cikket fogok írni a jövőben arról, hogy miféle dolgok történnek itt..Persze szabad véleménynyilvánításként, vigyázva arra, hogy személyi jogokat ne sértsek…Főleg a két hete történt házkutatás után amit a főnököd rendelt el…de ettől függetlenül lesznek izgalmas témák.

Igen…

Jött a fekete autó

Hárman jöttek.

Nem kellett lefeküdnöm, tarkóra tett kézzel…Az ajtót senm rúgták rám…de azért átnéztek mindent, engem motozva, a számítógépem SSD-jét kiszerelve, a telefonomat letöltve…

Tudd Péter…Ez is a Te városod…Ez a Te világod. Itt tartunk ma. Neked is meg kell élned valamiből, ha már történelemtanárként kevés volt a fizú…

Persze, van aki még tisztel…de a világ változik. Én magam jelenleg lenézlek, szánlak, sajnállak. Mer’ elbasztad…elbasztátok.

Én vagyok az OLKT, aki eddig, csakis Üveges Ági miatt kíméltem ezt a fertőt amit elvileg Te vezetsz

Ez az OLKT:
https://olkt.net/
De nem tudlak sajnálni Péter, mert egyik szavaddal pedagógusnapkor arról beszélsz, hogy az óvónők, vagy a tanítók, tanárok neveljék ne buzinak a gyerekeket, mint, ha nem is tudnád, hogy ez nem nevelés kérdése, hanem genetikai dolog, Másfelől meg a Sváiczer Tomit, a város legnagyobb köcsögét isteníted Latabár-szinházasként
A gazdád, a Viktor totál zavart…De Péter!…Neked nem kéne ezt csinálnod!
Én néhány nap múlva elköszönök Újhelytől.
A fiam programtervező matematikus…Pesten él
A lányomnak is van két diplomája, mégsem tudott itt állást találni.

Ági eljött nyugdíjba….És fogjuk magunkat…és megyünk a picsába innen.

Hozz be helyettünk ricsei cigányokat akik egy zacskó száraztésztáért majd rád szavaznak!

Már nem tudlak tisztelni, mert gazdagok kutyája lettél…önként. (nyilván ez nem számít. Nem az én tiszteletem miatt kapod a fizetésedet).

Üdv: Gál György OLKT

https://olkt.net/