Nyílvánosságra hoztak egy videót Rogán Antalról – Nagyon durva!

0

Rogán Antal propaganda miniszterrről egy nagyon érdekes videót adtak közzé.

„Nem fogadhatjuk el, hogy Magyarország bármely polgárát csak azért, mert más felekezethez tartozik, vagy más nemzetiségből származik, más értékeket részesít előnyben, méltóságában megsértsék, önbecsülésétől megfosszák, szabadságát elvegyék, listával fenyegetőzve megbélyegezzék”

– jelentette ki Rogán Antal.

Mindezt üdvözölni tudjuk, de van egy szépséghibája a dolognak. Ezt akkor mondta egy színpadon állva Mesterházy Attilával és Bajnai Gordonnal, amikor Gyöngyösi Márton Jobbikos képviselő a parlamentben listázni akarta a zsidó származású politikusokat. Úgy tűnik, hogy ez már a Schmidt Mária a Terror háza igazgatója és Ungár Péter LMP-s képviselő tulajdonában lévő, Figyelő címmel megjelenő papírtermék „A spekuláns emberei” című cikk kapcsán nem jutott eszébe, mikor is listázták a „Soros-zsoldosokat”. Ilyen ez, ha ő találja ki a listát, akkor az jó, ha a politikai ellenfél akkor meg gonosz. Szerintünk pedig mindenféle megbélyegző lista elfogadhatatlan, és szeretnénk Rogán Antalt újra emlékeztetni saját szavaira:

„Éberen kell figyelnünk arra, ha valahol a primitív tudatlanság vagy az aljas szándék bujtogatására gyűlölet lángol fel.”

 

olkt.hu/dailybab