Nyomravezetői díj!

0

5 éve a bíróság a romák lefizetése miatt elrendelte az egyik szekszárdi körzetben a választás megismétlését. Több információ érkezett arról, hogy a Fidesz nem szokott le erről a szerről. Mindenesetre ez a kép tegnap este készült a helyi Fidesz-székház előtt (amikor még nem tudták, hogy a pártjuk elvesztette többségét a közgyűlésben).
Az ellenzék Szekszárdon is sikert ért el, hiszen többségbe került a városházán. Azonban a polgármester minimális különbséggel, 300 szavazattal egyelőre maradt.
A romák lefizetésének bizonyítására Bomba Gábor gyűjti az adatokat, megdönthetetlen, bíróságon is megálló bizonyítékkal szolgáló tanúnak pedig 200 ezer forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel.
A legnagyobb csalás persze nyíltan történt, amikor sem a helyi hetilap, sem a megyei napilap, sem a helyi tv nem beszélt SEMMIT az ellenzéki jelöltről, viszont agyonpropagálta a Fideszt. Ez most, a közgyűlési többség elérése után már nem maradhat így. Mint ahogyan Ács sem maradhat sokáig, hiszen innentől kezdve egészen komolyan belelátunk a piszkos lapjaikba: vége a lopásnak!
A romák lefizetése azonban akkor is csalás, Bomba Gábor minden információt vár!

Hadházy Ákos/facebook