“Nyugger” nyílt levél: Tisztelt miniszterelnök úr!

0

Tisztelt Miniszterelnök úr!

Azért írok önnek, mert az Ön családja és baráti köre 2019-ben is jobban teljesít, így minden nyugdíjast sokkal jobban letudnak nyúlni.
Szeretném Önt tájékoztatni arról, hogy az Ön családtagja, kedves lánya, Ráhel férje, Tiborcz István 33 milliárdos vagyonával bekerült a Top100-as leggazdagabbak listájára.
Arról is szeretném még tájékoztatni, hogy falubeli gyermekkori barátja, Mészáros Lőrinc a leggazdagabb ember Magyarországon és már a dollár milliárdosok között emlegetik.

Ön, mint már többször is említette, nem foglalkozik magánemberek gazdasági ügyeivel, így biztos nem tudta ezeket az adatokat.

Mivel segítőkészségünk határtalan, így felajánljuk, hogy ilyen adatokkal bármikor informáljuk.
Tudatjuk Önnel, hogy a több ezer ellopott milliárdból, Ön mindösszesen 34 milliárdot szánt a nyugdíjasokra, és azt sem készpénzben, hanem az Önök tulajdonában lévő közszolgáltatók utalványa keretében.

Most is nagylelkű tanúbizonyságot tesz a 2,8 százalékos, inflációt meg nem haladó nyugdíjemelésről.

Külön köszönet, hogy ezzel a lépéssel a nyugdíjak reálértéke csökken.

Egy nemzet vagyunk ezért úgy gondoljuk, ha sikeres a gazdaság, az nem azt jelenti, hogy számolatlanul el kell lopni a közvagyont, főleg nem a nyugdíjasok pénzét.
Tisztelettel, megbecsüléssel kell gondolni mindazokra, akik megteremtették azokat a feltételeket, alapokat, amikből Ön és a családi köre elképesztő módon gazdagodik.

További jó egészséget, megbecsüléssel üdvözli Önt, a
MAGYAR NÉP és a MAGYAR NYUGDÍJAS