Ó, anyám, borogass!

0

Értem én, hogyne érteném, hogy enyveskezűeknél valahogy lefeslett az Isten, Haza, Család a királyi lobogókról, és látni engedte a fundamentumot, kurvák, kokain, korrupció képében. Persze, most kétpofával szidják a karmelita kolostorban szerencsétlen Borkait, akinek még egy normális zoknira sem tellett. Szégyenszemre lyukas kamásliban dugta szét a Kedves Vezető szemforgató rendszerét. Szép kis feleség. Nem szólt neki? Szívecském vegyél tiszta zoknit üzekedés előtt, nehogy megszóljanak.

Közbevetőleg: Óbasszus! Zokniban dugni? Mekkora NER-es vagányság. Legalább akkora, mint alsógatyában üldögélni százmilliós luxusrepcsiken.
Nyugi! Nem, nem Borkai a hibás, jegyzem meg. Az csak hozta azt kicsiben, amit ezek tolnak nagyban. Persze zokni nélkül. A rendszer ilyen. Ócska hányingerkeltő, hazug. Mit lehet ezek után mondani? Kurva egy rendszer.
Értem én, hogyne érteném. Ott térdel ez a szerencsétlen, talmi népszerűséget vadászva, hátha valaki még benyalja. Hogy minden rendben van. közel az isten. Ja!
Csak ott a bibi, hogy nem nyalja! Senki. Mert a fószer, lehajtott fejjel a jól beállított képen nem hívő. Pitiáner, ócska ripacs. Egy dologban hisz, abban is már alig. Hogy túl tudja élni mocskos rendszere bukását, hogy nem temeti maga alá a sok mocsok. Hogy meg fogja úszni!

De térdelhet ott szemforgatva napestig, a szerencsétlen nímandja! Hiába. Isten sem menti meg a börtöntől!

Forrás: Varga Zoltán/facebook