Ő felel a legmocskosabb propaganda híradóért

Ismerjék meg Vivient (Szalai). Vivien a luxusprostituáltakról írt könyvet, aztán öt éve a TV2 hírigazgatója, azaz ő felel a legmocskosabb propaganda híradóért. A jelek szerint igen kifizetődő mocskolódni és hazudozni, mert egy honfitársunk felhívta a figyelmet a hölgy facebook posztjain felvillanó nem olcsó kiegészítőkre. Vivien
– 3.5 milliós Hermes táskájára,
– 220 ezres Lois Vuitton cipőjére,
– 1.5 milliós Hermes kisebb táskájára,
– 3 milliós Chanel táskájára,
– 3.5 milliós Cartier órájára,
– 200 ezres Christian Loboutin cipőjére (ez Trump feleségének is kedvenc márkája),
– 300 ezres Dior cipőjére.
Persze lehet, hogy mind olcsó utánzat, az csak annyit jelentene, hogy a magánéletben is hazudik a hölgy. De valószínűbb, hogy valódiak, hiszen a TV2 évente több tíz milliárd támogatást kap az Önök pénzéből.
Vivien valószínűleg meg van róla győződve, hogy megérdemli ezt az életet, különben nem nyilatkozott volna ilyeneket a napokban: “nem gondolom, hogy az elmúlt évek munkája miatt bárkinek is bocsánatot kellene kérnie vagy szégyenkeznie kellene. Ellenkezőleg: büszkék lehetünk mindarra, amit nap mint nap elvégzünk a nézők tájékoztatásáért. “
(Cikk elérhetősége kommentben.)
Végül, hogy Vivien munkásságát jobban megismerjék, idemásolom luxusprostituáltakról szóló könyvének ajánlójának részletét is:
“Van egy rejtett világ Magyarországon, ahol mindent pénzben mérnek. A rangot, a boldogságot és a szexet is. Egyes divatos partikon a meghívottak félmilliós ruhában érkeznek, de ezer euróért bármikor szívesen megszabadulnak tőle, akár egy percnyi röpke kéjért is. Az ilyen eseményen megjelenő luxusprostituált státusszimbólumnak számít.”
Szeretne Ön is olyan cuccokat venni, mint Vivien? Kommentben megtalálja a linkeket.