Oláh Ibolyát migránskurvának nevezték az utcán

0

Oláh Ibolya énekesnő és Szalay-Berzeviczy Attila közgazdász, fotós voltak a Klubrádión futó Világtalálkozó című műsor vendégei. A beszélgetést szemléző 24.hu azt írja, hogy amikor a műsorban szóba került, hogy Oláh Ibolyának van-e roma tudata, azt mondta, hogy nehéz kérdés, annyi bélyeget sütnek rá, hogy megszámolni sem tudja.

Legutóbb egy lomtalanításnál egy faszi telefonált, és azt mondta, »Várjál már, cseszd meg, itt van mellettem ez a migránskurva!«. Ez én voltam. Mennyire tisztában vannak az emberek a fogalommal, hogy mit is jelent ez a szó, nem?

– mesélte Oláh, aki állítása szerint csak nevetett az egészen, majd közölte a férfival, hogy megérti, ha cigánykurvázzák, de a migránskurvázást már nem. A férfi ezután letette a telefont, és azt mondta az énekesnőnek, hogy ő egy “fain ember”.

https://index.hu/kultur/2019/11/16/olah_ibolyat_migranskurvanak_neveztek_az_utcan/?utm_source=fejlec_bloghu&utm_medium=noti-dropdown&utm_campaign=fejlec&fbclid=IwAR2R4mH2fnudALxm0iIeTvyYWMH2TsLUYXBYF8_NUp2DV49M_u3vLmVYTAU