OLKT: Itt kell hagynom szeretett hazámat

0

Nem tudok tovább ebben a közegben élni…itt megfulladok… itt hagyom szeretett hazámat.

(A képen a valamikori rodoszi kolosszus helye látható a világ hét csodája közül az egyik)

A magyar Himusztól magamba szakadok és libabőrös leszek, de ez már nem az én hazám.Elvették, ellopták a paraziták.

ELLOPTÁK TŐLEM. És egyedül kevés vagyok, hogy visszakaphassam. Vesztettem.

El megyek…Görögországban élek ezután. (könnyen beszélek, mert az Unió segít abban, hogy a nyugdíjamat ott is megkaphassam)

Hogy miért épp Görögország? Mert ott mosolyognak az emberek. Ott nem rosszindulatúak, irigyek…ÉS SÜT A NAP, ÉS MELEG VAN. (NEKEM EZ FONTOS, MERT FOLYTON FÁZOM)

Én már nem akarok egy depressziós, gyűlölködő országban élni. Nem akarom ide fizetni az adómat, hogy cserébe csak igazságtalanságot, pökhendiséget kapjak és hogy másodrangúnak érezzem magam mert nem vagyok fideszpárti.

Elmegyek 60 évesen ebből a jobb sorsra érdemes országból…A szívem szakad meg, de elmegyek…

Nem tudom a Jóisten mennyi évet ad még, de a hátralévőt nem szeretném depresszióban végigélni.

Görögországban sem jobb a gazdasági helyzet, de ott legalább mosolyognak és vidámak az emberek…és mindig süt a jó meleg nap.

Én erre vágyom.

Egy év után költözöm. Eladom a házamat. Az árát ráteszem a kártyámra. A nyugdíjamból fedezem a kiadásaimat amíg megy, de van egy kis tartalékom a ház árából. Nem aggódom a jövőt illetően…de hátralévő éveimet vidáman és mosolyogva szeretném eltölteni.

Magyarországon ezt nem kaphatom meg. Mert az emberek rosszindulatúak, depressziósak, irigyek és gecik. És ezt a Kedves Vezetőnek köszönhetjük.

OLKT: Gál György