OLKT: Viktor! Állítsd le a sleppedet, mert az aljasságnak is van határa!

A szerb védelmi miniszter szégyenletesnek nevezte a határnyitásról szóló álhíreket

0

 

NEM! Ezek nem Orbán és bandája által fizetett “migránsok” voltak (meg lehet ezt pénz nélkül is oldani)  hanem becsapott menekültek, akit KAMU hírekkel felültettek Orbán haszonra éhes csicskásai. Lali, Vakondi, Habony, meg ilyen Rezsi Sziszi félék..

Szerencsétlen, háborúval sújtott hazájukból elüldözött naiv menekültek elhitték azt amit alattomosan , a migránsválságot kihasználó magyar trógerek műveltek. Megtévesztették, lépre csalták őket, hogy Magyarországon továbbra is fennmaradhasson az a helyzet, hogy Orbán akár teljhatalommal is bírhasson, hogy a “TERRORVESZÉLYT FENNTARTHASSÁK!”. Ez ugyanis sok, élősködő, parazitának jó pozíciót és rendkívül jó pénzeket hozhat. Maga a Kedves Vezetőnek is ez az érdeke, hiszen ilyenkor tényleges teljhatalommal bír.

Szerencsétlen menekülteket, akiknek minden céljuk az, hogy új hazájukat, Németországot végre elérjék, álhírekkel bombázta néhány magyar, erre szakosodott álhírterjesztő a kormányból. Mentek is, hiszen elhitték, hogy simán átmehetnek Magyarországon. Közülük egy sem akart itt letelepedni…Ilyen rasszista gyűlölködő nyomorba ők sem szívesen jönnének, ahol az országot egy tolvaj maffiakör irányítja.

Így az események lecsengése után nekem egy dolog motoszkál a fejemben.

Az, hogy. MILYEN ALJAS, GYŰLÖLKÖDŐ,HATALOM ÉS PÉNZÉHES  TUD LENNI AZ EMBER. KÜLÖNÖSEN HA MAGYAR.

Én szégyellem magam helyettük is.

OLKT : Gál György