Orbán 23 másodpercenként mondta ki Soros nevét a közrádióban.

0

Orbánnak volt 5 perce, amikor átlag 23 másodpercenként mondta ki Soros nevét

A miniszterelnök a közrádióban indította újra a Soros-kampányt. A legerősebb új állítását – miszerint Soros már nyíltan uralná az európai intézményeket – egy válaszon belül háromszor is megismételte.

Új szintre emelte a sorosozást Orbán Viktor miniszterelnök: a szokásos, péntek reggeli rádióinterjújában öt perc alatt tizenháromszor mondta ki Soros nevét, beleszámoltuk azt is, mikor pusztán a Soros-tervet említette.

A jövő heti EP-üléssel hozta be a külpolitikát Nagy Katalin, ahol ismét téma lesz Magyarország, “ezt el tudta érni Judith Sargentini”. A kormány nem megy el az ülésre, amit Orbán azzal indokolt, hogy a vitát értelmetlennek tartja, ez egy kampányesemény, nem akarja a bevándorláspártiakat segíteni. Itt kezdődött a sorosozás.

Ez most egy ilyen Soros György féle szeánsz, választási gyűlés lesz, ahol a bevándorláspárti európai uniós képviselők egy könnyű autodaféra jönnek össze, ahol a nekik nem tetsző országokat – tehát most éppen Magyarországot majd jól elítélik ilyen Soros-féle Nyitott társadalom szempontjából megfogalmazva az ítéletüket.

Utána arról beszélt, az Európai Parlament “kifutó modell”, öt hónap múlva új képviselők jönnek. A riporter egyszer ejti ki a Soros nevet, mikor arról “kérdez”, hogy az Európai Bizottság új szakaszába léptette a kötelezettségszegési eljárást a Stop Soros miatt. Itt lendül bele igazán Orbán Viktor. A szó szerinti leiratot közöljük, megmértük, ebben a válaszban hány másodpercenként ejti ki Soros György nevét, a számolást az itteni első említéstől kezdtük.

“Soros Györgynek nagyon erős képviselete van az Európai Parlamentben. A legbeszédesebb az a tény, hogy a baloldalnak – ami a bevándorláspártiak fő ereje az EP-ben, meg a Bizottságban is, tehát a baloldalnak – az európai választási csúcsjelöltje egy Timmermans nevű holland ember, aki Soros György (28 mp) embere. Itt nem érdemes mellébeszélni. A baloldal úgy döntött, hogy az Európai Bizottság élére, ami talán a legfontosabb európai uniós szerv, ezt az embert akarja állítani. Tehát nyilvánvaló, hogy Soros György (41 mp) el akarja foglalni most már nyíltan az európai intézményeket. Eddig is óriási befolyása volt, több száz képviselő szerepel az ő listáján az európai képviselők közül, több biztos is, aki az európai bizottságban ül, egyértelműen az ő embere. De azzal, hogy Timmermans úr lett a balodal csúcsjelöltje, a bizottsági elnökjelöltje, aki egyértelműen Soros György embere (1.03p). Ez egy olyan köztudomású tény, ami nem bizonyításra szorul, legfeljebb felidézendő. Ez azt jelenti, hogy Soros György (1.13p)

bejelentette az igényét az európai intézmények nyílt elfoglalására és uralására.”

Utána egy kis lazítás jön, Soros György nevének újbóli említésére csaknem egy percet kell várni, Orbán elmondja, hogy Soros György befolyása óriási, majd immár harmadjára elismétli, Soros

nyílttá akarja tenni befolyását,

amit az Európai Parlamenti választásokkal akar törvényesíteni. Minden bizonnyal ez lesz Orbán Viktor és a Fidesz új tételállítása az EP-kampányban, hiszen nagyjából másfél percen belül háromszor is elmondta.

Utána az interjúban rátérnek arra az EP-javaslatra, hogy háromszorosára növelnék a civil szervezetek támogatását. Orbán szerint a Soros-féle NGO-knak akar az EP több pénzt adni, majd feleleveníti, hogy “Soros György három évvel ezelőtt nyilvánosságra hozta a Soros-tervet, amelyet ő maga publikált” – azt, hogy ezt “ő maga írta”, később még egyszer megismétli.

A terv bevallott célja – folytatja Orbán –, hogy minél több migránst hozzanak be Európába, a 6. pontja szerint pedig az NGO-kat kell bevonni ebbe a munkába úgy, hogy nekik sokkal több pénzt kell adni, és rajtuk keresztül kell támogatni a bevándorlást Európában.

Tehát ez a döntése az Európai Parlamentnek nem más, mint Soros György tervének hatos számú pontját szolgáló, azt végrehajtó döntés

– zárta a sorosozós blokkot Orbán.

Forrás Hvg. https://m.hvg.hu/itthon/20190125_Ot_percen_belul_13szor_mondta_ki_Soros_nevet_Orban_Viktor