Orbán a legrosszabb márkanév Magyarországon

0

Orbán Viktor az egykor ígéretes fiatal liberális politikus, akit megszédített a hatalom és az azt körbebástyázó közpénzmilliárdok, aki politikai tehetsége alapján márka-karriert futhatott volna be Európa politikai színtéren. Most viszont az egyik legrosszabban hangzó „márkanév” a magyar és a nemzetközi politikában.

Egy biztos, Orbánnak már minden lehetősége elveszett, hogy valaha is pozitív márkanév legyen, inkább a hatalmat és a valóban megszámlálhatatlan, temérdek közpénzt választotta, illetve az azzal történő dinasztiaépítést. Feltehetően már el is engedte a dolgot és nem is célja javítani a helyzetén, legalábbis erre utal a nemzetközi bűnöző, Nikola Gruevszki kimagyarázhatatlan befogadása, illetve legutóbb a Simonka ‘sikkasztó’ Györggyel készült közös fotója és a számtalan nyilvánvaló korrupciós bűncselekmény, amely áttételesen – In personam – hozzá köthető.
Orbán minden bizonnyal a legrosszabb, ami a „magyarság” márkanevével, az országimázzsal történhetett az elmúlt harminc év alatt.
Forrás Zsúrpubi