Orbán: “A MAGYAR EGÉSZSÉGÜGY MEG SEM REZDÜLT”

Hadházy Ákos

Ilyenkor mindig tudom, hogy igazam van és jó úton járok. Az elmúlt héten iszonyatos erővel gyalázta személyemet és hazugságokkal próbálta cáfolni az igazságot a propaganda. Nem véletlenül: az általam bemutatott néhány kép ,és zárójelentés és videó mindennél jobban cáfolja azt a propagandahazugságot, miszerint nálunk valami elképesztő módon rendben van minden. Nem túlzok: ORBÁN SZEMREBBENÉS NÉLKÜL A MIKROFONBA MONDA, HOGY A MAGYAR EGÉSZSÉGÜGY MEG SEM REZDÜLT a járvány alatt
Tudom, hogy nagyon zavarja őket az igazság, de azt pedig Önöknek kell tudni: Orbán akár elégedett is lehet. Az a néhány százezer ember, akinek a hozzátartozója meghalt a járványban vagy azok, akik a leállított vagy túlterhelt egészségügyi területek miatt szenvednek, biztosan nem hisznek neki. De a propaganda által megtévesztettek közül azoknál, akiket nem érint MOST közvetlenül az összeomlott egészségügy, simán nyerheti a kommunikációs csatát. Egész egyszerűen csak mennyiségi kérdés ez, Goebbels óta mindenki tudja, hogy ha elégszer mondják, a legnagyobb hazugság is hihető lehet.
Sokan kérdezik, hogyan viselhető el, amikor a propaganda ennyire gyaláz. Egyrészt van egy nagyon klassz családom. Amíg ők bírják, én is fogom. Másrészt tudom: ha nem csinálnék és nem mondanék semmit, akkor békén hagynának. A görcsös mocskolódásuknál azonban nincs jobb jelzés arra, hogy tovább kell folytatnom.
Ha nem hinné el Orbán botrányos mondatát, itt meghallgathatja.

 

Hadházy Ákos/Facebook