Orbán a montenegrói meccsre is osztrák magángéppel ment..?

0

Orbán Viktor szeptember 5-én délelőtt még beszédet mondott a Várkert Bazárban megtartott III. Budapesti Demográfiai Csúcson, este viszont már a helyszínen szurkolta végig a magyar szempontból 2-1-es vereséggel végződő Montenegro–Magyarország barátságos mérkőzést.

A magyar miniszterelnököt az Átlátszó vette észre a képernyőn. A meccset az M4 közvetítette, a találkozó 32. percének környékén feltűnt a lelátón Orbán Viktor is, aki a montenegrói miniszterelnök, Milo Dukanovic mellett ülve nézte a mérkőzést.

A portál szerint a Mészáros Lőrinchez köthető osztrák luxusrepülőgép éppen Podgoricába repült csütörtök délután, az OE-LEM lajstromjelű gép délután 3 után indult Budapestről, és 4 körül landolt a meccs helyszínén.

Könnyen lehet, hogy nem véletlen egybeesés, hogy a gép és Orbán ugyanott voltak csütörtökön, főleg azután, hogy a magyar miniszterelnök 2018. július 25-én is az OE-LEM fedélzetén utazott a Videoton–Ludogorec Bajnokok Ligája meccsre Bulgáriába.

Forrás és a cikk:hvg.hu/https://hvg.hu/itthon/20190906_Atlatszo_Orban_a_montenegroi_meccsre_is_osztrak_magangeppel_mehetett?fbclid=IwAR2rqQkV6ixbapCvZVTIU0g3akKjRWgpJVzSMCL0pSgTBCilbmzSyt70SRM