Orbán a szemünkbe hazudik gátlástalanul !

Mindnyájan tudjuk hogy a miniszterelnök a szemünkbe hazudik gátlástalanul ! No de mit várjunk egy korrupt hazug posztkommunista párttól ! A KSH adatai szerint is több mint 100 000 a regisztrált munkanélküliek száma ! Akik már kiestek a rendszerből azok száma a 200 000 ezret is eléri !

A magyarok pontosan tudják, hogy Orbán hazudott a munkahelyekről

A GKI fogyasztói bizalmi indexe szerint a magyarok egyre jobban félnek a munkanélküliségtől. Augusztus után szeptemberben is nőtt azok száma, akik nem érzik biztonságban a munkahelyüket, holott jelenleg alig vannak érvényben gazdasági károkkal járó korlátozások. Ez mindent elmond arról, hogy mennyire védte meg a kormány a magyar munkahelyeket.

Orbán Viktor hiába állította szombat esti beszédében, hogy már a válság előtti szinten van a munkahelyek száma, az emberek a saját szemüknek hisznek, nem a miniszterelnöknek.

A DK szerint a magyarok pontosan tudják, hogy Orbán hazudott a munkahelyekről. A DK szerint a kormány kétszer is elárulta a munkából élőket: először akkor, amikor nem védte meg a munkahelyeiket, másodszor pedig akkor, amikor nem adott semmilyen rendkívüli támogatást a munkájukat elvesztetteknek. A DK szerint nekünk, európai magyaroknak is járna az Európában bevett munkahely védelem és válságkezelés, az Orbán-kormány azonban erre láthatóan hónapok elteltével is képtelen, ezt pedig látják és érzik az emberek is.

Forrás: DKP/https://balramagyar.hu/2020/09/14/orban-hazudott-a-kormany-ketszer-is-elarulta-a-munkabol-berbol-eloket/?fbclid=IwAR28efOw3B9L6fc55LpMWUP2ct-d3auzIDPg8ddiCPVf8F1qbVrTj_40WpQ