Orbán egy hétgyermekes családanyában bízik

0

Orbán Viktor majdhogynem személyes sikerként éli meg, hogy sikerült megfúrnia a csúcsjelölt rendszert melyben se Weber se Timmermans nem lett elnök.
Az már szinte lényegtelen, hogy miután a Néppárt felfüggesztette a Fidesz tagságát így a kutya sem volt kíváncsi Orbán véleményére.
A nagyhatalmak leosztották a kártyákat, persze úgy hogy a saját érdekeik domináljanak és ez némileg egybeesik Orbán akaratával, de az igazi nyertes így is a két vezető Francia és Németország.
Ursula von der Leyen megválasztásával Orbán látszólagosan örül és hangoztatja, hogy egy hétgyermekes családanya csakis újdonságot és megváltást hozhat az Unióban. De ez csak a magyaroknak eladott szokásos maszlag.
Ursula von der Leyen a második legbefolyásosabb német politikus Angela Merkel után, aki nem mellesleg személyes jóbarátja is a kancellárasszonynak , így mindenki biztos lehet benne, hogy nem a magyarok érdekeit fogja végigvinni a politikai vezetése során.
Bár Orbán hangoztatja, hogy megújulás várható, de nem a magyarok javára az biztos!
Meglátjuk mit hoznak következő hónapok, de egy biztos, a hétgyermekes családanya kőkemény ellenfele lesz a demokrácia csorbításáról híres autokrata rendszer építőinek.
H M