Orbán egy láthatatlan fantom.

0

Orbán egy láthatatlan fantom.

Ki tudja hogyan, de Orbán valahogy oda keveredett a Vidi meccsére Londonba. Azt mindenki tudja már, hogy a NER és a stróman világ apraja és nagyja elindult meccset nézni. Azt is, hogy a milliárdosok milliárdokat érő magán repülőgépeikkel utaztak a brit fővárosba. Két gép indult. Telis tele milliárdosokkal, akikről nem is tudtuk eddig, hogy szeretik a focit, és főleg azt nem, hogy a Vidit. Fura, de van ilyen.

De talán ennél is fontosabb, hogy a miniszterelnök hogyan került a páholyba. Sikerült neki olyan titokban eljutnia oda, hogy egyetlen egy sajtós sem jött még eddig rá. Persze a miniszterelnök sajtósa kussol, és nem hajlandó beszámolni Orbán magánútjáról, és arról sem, hogy milyen úton és kinek a szárnyai alatt utazott Londonba. Kényes téma ez most a miniszterelnök körül, és valószínűsíthető, hogy Orbán elrendelte a legszigorúbb titkos utaztatását.

Egy jogállamban, ilyen nem fordulhat elő, hogy a miniszterelnök titkos utazásokon vesz részt titkos szponzorok és olyan milliárdosok kíséretében akik állami pénzből gazdagodnak! De ez Magyarország! A miniszterelnök ha kell fantommá válhat és eltűnhet, titkos utazásokon vehet részt, az államtól ellopott közpénzen hizlalt vagyonosok gyűrűjében.

A képen, Orbán Viktor egyik oldalán Csányi Sándor, a másikon Adnan Polat török üzletember ült, aki Tiborcz Istvánnal már dolgozott együtt. Előttük foglalt helyet Csányi Sándor egyik fia, de ami számomra a leginkább kérdőjeles, hogy Schmidt Mária vajon mit keresett a Stamford Bridge-n? Eddig nem tűnt akkora futballfanatikusnak.