Orbán Gáspár undorító megjegyzése a közel 100 éves Bálint gazdáról!

0

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, idén is elutasította a kormány azt, hogy Budapest XVI. kerületének díszpolgárává avassák a 100 éves életműdíjas Bálint Györgyöt.

Sokan felháborodtak az országban emiatt a döntés miatt, hiszen nem állt volna semmiből ezt megtenni, tekint Bálint gazda múltbéli munkásságait és elért eredményeit. Ennél talán még nagyobb felháborodást okozott az a hír, ahogy Orbán Gáspár a Felház vezetője, Orbán Viktor fia fejezte ki véleményét az esettel kapcsolatban. Szó szerint ezt nyilatkozta az Origó propaganda lapnak: 

Ezúttal sem értem a magyar emberek felháborodását az esettel kapcsolatban. Nem kötelező senkit sem díszpolgárrá avatni. Ha az ügyben felelősök úgy döntöttek, hogy az arra érdemes személy nem érdemli meg a címet, köteles mindenki tiszteletben tartani ezt. Különben is minden tisztelettel, de mit számít már a 100 éves Gyuri bácsinak ez a díj? Ő maga nyilatkozta, hogy nem érdekli és nem is foglalkozik ezzel a dologgal. Ebben a korban minek is..? Teljesen igaza van. Úgy gondolom lenne a magyaroknak fontosabb dolga is, mint ezen csámcsogni…”

– fejezte ki igencsak nyers véleményét Orbán Gáspár.

olkt.hu/Facebook