Orbán Gáspár undort keltő módon szólt be Bye Alexnek, aki az M5-ös autópályán egy csapat fiatal megmentésére sietett, miután kigyulladt az autójuk

Bye Alex az M5-ös autópályán szinte egyedüliként állt meg és sietett egy csapat fiatal segítségére, hogy megmentse őket, miután a fiúknak kigyulladt az autójuk.

 

Bye Alex a következőket nyilatkozta az eset kapcsán:

Isten vagy az Univerzum; nevezzük bárhogy visszaadja nektek majd a jót! Én hiszek az ilyenekben.. És örülök, hogy senki sem sérült meg és ha ugyan már túl sokat, de ezt a pici segítséget is megadhattam. Fel a fejjel!”

 

Orbán Gáspár úgy gondolta, ebben a témában is van mit közölnie, amit nem volt rest megtenni.

Instagram oldalára kitett megjegyzését idézzük:

“Ma értesültem a történésekről, hogy mit tett Alex. Dicsérendő a hozzáállása, azonban az a reklám, amit ekörül csinál, már már megmosolyogtató. Mégis milyen ember az, aki egy tragédiát is képes felhasználni saját maga fényezése, illetve reklámozása céljából? Én is mondhatnám, hogy mennyi elesett idős embert állítottam fel az árok széléről, most akkor én is hős lennék? Kétlem… Szép dolog a segítség, ha önzetlen és nem párosul direkt marketing fogással. Alex-Alex ettől még nem lettél hős. Legalább az én szememben”.

– Írta ki a meglehetősen megosztó sorokat Orbán Gáspár.

 

 

 

Forrás és a cikk itt található: BorsOnline