Orbán ismét lebukott: Nem szakértőkkel és járványmatematikusokkal beszélt, hanem a holdudvarának dilettánsaival

Egy tegnap közzétett videóban a miniszterelnök arról beszélt, hogy különleges tudóscsapattal konzultált, járványmatematikusokkal.

 

A képek alapján ez nem tűnik igaznak, a felvételen ugyanis Merkely rektor, Bedros főigazgató, Szócska dékán, Palkovics miniszter és két katona látható, rajtuk kívül egyetlen ember lehet járványmatematikus (Merkely nem epidemiológus, eddig egyetlen jóslata nem jött be).

 

Íme a “NAGY” szakértők!

 

kép. Orbán Viktor facebook oldala.

 

 

Ettől még igaz lehet, hogy tényleg nagyon nagy a baj, viszont a videóban Orbán gyakorlatilag lemond arról, hogy bármit is tegyen a járványhelyzet romlása ellen. A határok lezárása semmit nem ér, azzal lényegében Európát védjük önmagunktól. Tömeges tesztelésre és ez alapján célzott intézkedésekre lenne szükség, és jó szervezéssel felpörgetni az oltást (Kurz kancellár a minap beszélt arról, hogy HETI 2,5 millió embert tesztelnek).

 

A kormányfő megoldása továbbra is annyi, hogy eltitkolja a kórházak valós helyzetét (nézzék meg a dunaszerdahelyi kórházban készült videót!), és csúcsra járatja a hazudozást. Csak ettől még összeomlik (már összeomlott) az egészségügyi rendszer, és megint nagyon sokan fognak meghalni!