Orbán kivel fog most riogatni?

0

Ki lesz az következő ellenség?
Bárhonnan is nézzük, ez az EP választás nem Orbán forgatókönyve szerint alakult. Persze a hazai médiumok fröcsögik, hogy milyen átütő sikert ért el a Fidesz, csak azt felejtik el hangoztatni, hogy ezzel bizony sokra nem mennek.
Sőt! Semmire. Örülhetnek ha nem lesznek kivágva a Néppártból! Miután ugye a Fidesz tagsága fel van függesztve, így semmibe nincs beleszólásuk és még a bizottsági helyekből sem fognak kapni semmit. Tehát ha a Néppárt úgy dönt, hogy mégis maradhat a Fidesz akkor szinte semmi beleszólása nem lesz a nagypolitikába, hiszen kialakulni látszik egy nagykoalíció a brüsszeli parlamentben.
Orbán dédelgetett álma, hogy legyen neve és beleszólása a nagypolitikába végleg kudarcot vallot és így nem maradt más neki mint a hazai színtér. Igenám, csakhogy a a migráns válság lecsengőben és néhány agymosott emberen kívül már senki nem eszi meg ezt a maszlagot. Az önkormányzati választások már itt vannak a nyakunkon, jön a nyár is, így sürgősen új ellenséget kell találnia, valami csodafegyvert mert az ellenzék kezd magához térni. Kíváncsian várjuk, hogy lesz e és ha igen, akkor kivel és mivel fog riogatni Orbán!