Orbán kong az ürességtől

0

Szinte gondoltam a reptéri lázmérés után Orbán megvilágosodik 🤣

Digitális lázmérő, hümmögte. Bámulatos mire képes már a technika😁

Kong az ürességtől, konkrétumtól amit Orbán mondott,de olyan szájbarágósan, mintha fogyatékosokhoz beszélne(mongyuk van benne valami) napersze, mert ő maga sem érti, amiket leírtak neki.

Simán behazudta, hogy a következő tanévtől akartak indítani a rendszert eredetileg. Kicsit aggódtam is a mennyezet miatt. Dehát a félelem nagy úr. Most legalább láthatja mindenki, hogy lehet hatni Orbánra is, csak el kell hinnie, hogy ha elb.ssza, akkor abba belebukik.

Hát most Orbán az országból hiányzó x ezer rendszergazdával együtt 2 nap alatt megoldja, sőt az összes felhasználó érteni is fogja hogyan kell használni..😉
Na erre kíváncsi leszek!😉

Azért ahhoz kell némi fantázia, hogy elképzeljem, amint a keleti határszéli falvaikban a gyerekek laptopjaik előtt oktatódnak!
Ha a lerongyolódott iskolát a kopott táblákkal és krétákkal, valamint az alulképzett es alulfizetett pedagógusokkal holnaptól digitálisnak nevezzük, attól az még baromira nem válik hirtelen XXI. századivá. Ahogy az egészségügy se vált azzá.

Ezt még nem sikerült elvégeznünk, de a jövő héten hozzálátnak a szakértőink…
Ha fogalmad sincs mit kell csinálni,hozz létre egy bizottságot.Most még annyira sincs fogalma,ezért lesz 10 fogalmatlan akciócsoport.
Akciócsoportok akciócsoportja dolgozik az akciócsoportok akciócsoportjának.

“Gábor György
·
Na, most, hogy szépen megfogadta a tanácsomat Orbán, vagyis bezárják az iskolákat, s már nem fenyegetőzik azzal, hogy a tanárok nem kapnak pénzt, továbbá azzal sem, hogy a tanulóknak évet kell ismételniük, valamint ugyancsak megfogadta az internetes (digitális) oktatásra tett javaslatomat is, így még az alábbiakra hívnám fel a figyelmét:
Most tehát, hogy nagy nehezen a kormány és a kormány mellett (mögött, alatt) felsorakozó oktatáspolitikai szakemberekben végre felmerült a jelenlegi krízishelyzetben az internetes (virtuális) távoktatás lehetősége, kicsit megkésve ugyan, hiszen ők valamennyien rendes, kőépületes, lépcsőházas, krétás és fekete táblás, klottgatyás, koszos fiúvécében cigizős, köpőcsöves, körmösbüntetős, szagló tornacuccos, falain ballagási tablókkal ékesített iskolába jártak, csendben megsúgom, hogy az a sok hülye filozófus, akik – mint azt Budai Gyula, a kormány mindenkori agyveleje és feljelentő kopója mondotta volt egykoron – Platónt fordítanak magyarról magyarra, s akik Nicivel (ez lett volna Nietzsche, csak hát így jött ki a nagy Budai Gyula szájából) foglalkoznak, azok, akikből Horn Gyula idején „túl sok volt”, s akiket az Orbán-kormány idején szakmányban lehetett, mi több, egyenesen kellett (!!!) feljelenteni, denunciálni, üldözni, megalázni és mélyen megvetni, azok, akikről az Orbán-bérsajtó verőlegényei minden hazugságot és aljasságot leírhattak, nos, ezek a filozófusok huszonhárom éve (!!!), 1997-től kezdődően az MTA Filozófiai Kutatóintézetében a „virtuális egyetemek” (virtuális oktatás lehetőségei és jövője) témakörében hosszú éveken át tartó kutatásokat végeztek és koordináltak, konferenciákat rendeztek és kiadványokat (könyveket, folyóirat-publikációkat stb.) jelentettek meg. Akkoriban sokan csak mosolyogtak (meglehet, a mostani jeles kormányközeli oktatási szakértők voltak a fő kacarászók), s úgy vélték, hogy ezek a filozófusok menthetetlenül elszálltak, szétrombolják a teljes iskolai és oktatási rendszert. Éppen úgy, ahogy azok, akik a középkorban a kézzel írott kódexeket felváltó nyomtatott könyvek láttán az írás- és könyvkultúra teljes megsemmisülését harsogták, vagy azok, akik a televízió megjelenésétől kezdve biztosak voltak a filmgyártás végében.
Szóval a jelentős magyar oktatási szakembereknek immár érdemes lenne beleszagolniuk az ingyenélő, semmittevő, felesleges és roppant veszélyes bűnözői körökbe tömörülő filozófusok 23 évvel ezelőtti publikációiba, hogy már akkor miként is írták le a virtuális oktatás elméletét, módszertanát, formáit, kultúráját és kilátásait.
Ha olvasási nehézségekkel küzdenének, mi, filozófusok, vállaljuk, hogy a kedvükért a szövegeket magyarról magyarra lefordítjuk számukra. Magyarról magyarra még igen, de magyarról Budai Gyula nyelvére – legalábbis én – nem vállalom!”