Orbán-levelenként kemény 10 Ft- a nyereségem!

Ősszel kivédhetetlenül hullanak a levelek a fákról, ráadásul a kormány is újabb levéllel lepi meg az ellene nem sokat vétő nyugdíjasokat.
Őszintén mondom, én mindig örülök ezeknek a küldeményeknek. Leáztatandó bélyeg már rég nincsen rajtuk, az ilyenfajta – több mint 150 éves – bérmentesítés jobbára már a múlté. Na de a boríték!!!… LL4-es, fehér, jobb ablakos – ilyenekben tárolom a bélyegduplikátjaimat.
Hadd jöjjön! Orbán-levelenként kemény 10 Ft- a nyereségem!
Szóba kerülvén, Itt muszáj megjegyeznem: a NER komoly médialehetőségtől fosztotta meg magát a bélyegkiadások Rogán propagandaügyi tótumfaktum alá rendelésének elmulasztásával! Sehol egy Soros-bélyeg, Gyurcsány sem érdemelt ki egy (kilőtt) szem bélyeget sem. Üregi nyulaknak álcázott alagútásó migránsok sem lettek megörökítve ilyen mód. Kérdem én: Orbán Viktorról miért csak Ukrajnában adtak ki eddig bélyeget?!… Egy Fordított Maradona néven elhiresülő focizós kiadás idővel milliókat érhetne!…
Se ő, se a rendszere már rég nem lenne sehol, de a bélyegek örök időkre megőrizték volna utálatos emléküket, Elvégre – mint szintén filatelista Apám mondta – a valaha, bárhol kiadott bélyegállomány az maga a cenzúráz(hat)atlan történelem!…)
Nix propagandabélyegek, a billog viszont rajtunk, letörölhetetlenül.