Orbán: Nem a koronavírus a veszélyes hanem Soros és a migránsok!

0

Maaargit!…Nooormális?

Tényleg valami igen nagy zavar van a Kedves Vezető fejében…

„Most a koronavírus minden figyelmet magához vonz, de a történelmi kihívás továbbra is a migráció”

Orbán Viktor kijelentette:

“számítanunk kell migránshullámokra, számítanunk kell rendszeres tömeges támadásokra a magyar határkerítésnél.
Szerinte egészen addig nem kell aggódni az ország biztonsága miatt, “amíg egységesek vagyunk, a magyar emberek és a magyar kormány együtt lép fel az illegális migrációval szemben.”

A koronavírus terjedéséről közölte, hogy a hatóságok felkészültek, “jól szervezett ország vagyunk.”

Orbán nyugalomra intette a lakosságot, és arra kért, bízzunk meg benne:

Egy dolgot tudok ígérni az embereknek, hogy a magyar kormány ellátja feladatát, 24 órában dolgozunk, és ha bármilyen információ van, ami fontos az emberek számára, azokat mi azonnal meg fogjuk osztani. (..) Bízzunk az orvosainkban, bízzunk a rendőreinkben, bízzunk a hatóság embereiben! És azt kérem, hogy bennem is bízzanak, ha fontos információ keletkezik, azt a magyar emberek azonnal meg fogják tudni.

Soros, Soros, Soros, Soros

A koronavírus után aztán rátért az igazi veszélyre a miniszterelnök.

Azt mondta:

“nekünk nem az ellenzék a fő politikai ellenfelünk, hanem Soros György és az ő világa. (..) Ha csak az ellenzékkel kellene vitatkoznunk, köszönjük szépen, jól ellennénk.
Az ellenzéki pártokkal szemben Sorost és csapatát tartja a fő erőnek, az ő általa finanszírozott médiát, újságírókat, aktivistákat, NGO-kat:
Ez egy jól szervezett, civilruhában lévő, de katonai logika alapján mozgatott szervezet, amely jól láthatóan központi, azt nem mondom, hogy utasításokkal, központi kezdeményezésekre hadrendbe áll és kormányokat támad meg.”

A miniszterelnök szerint ezek mind csak eszközök, és Sorosék ki akarják fosztani az országot:

“a végén mindig pénzről van szó. Ki akarják fosztani Magyarországot! Harminc éve vagyok a politikában és háromszor láttam a saját szememmel, hogy Soros György a csapataival ki akarta fosztani Magyarországot.”

Sokszor, sokan írták már, hogy elment a magyar kormányfő esze, de most, hogy tényleg más veszély fenyeget (koronavírus), és még mindig Sorost meg álcivileket kiált, hát ez nonszensz.

Forrás: Kossuth Rádió