ORBÁN-PINTÉR ROBBANTOTT A CSALÁD SZERINT! A KVÓTA NÉPSZAVAZÁS ELŐTT!

0

PORTIK TÁRGYALÁSÁN IS AZ EGYIK GYANÚSÍTOTT AZT MONDTA – A ROBBANTÁSOKAT ORBÁN RENDELTE MEG!!!
A robbantóról kitettek egy, a helyszínen készült és egy, egy közeli boltban készült videófelvételt, amin látható a merénylő arca is. A felvételek alapján egy kb. 170 centis, huszonéves férfit kerestek a nyomozók. 3 héttel a támadás után ! — De P. László legalább 185 cm magas, és sokkal izmosabb, mint a térfigyelő kamerákon látható robbantó!!!

A Magyar Idők azt írja, hogy befogadta a Központi Nyomozó Főügyészség a Teréz körúti robbantás gyanúsítottjának indítványát az antropológussal elvégzendő bizonyítási kísérletre. Nagy Andrea ügyész, a KNYF szóvivője azt mondta a lapnak, hogy iktatták a decemberben elküldött védelmi indítványt, de még mindig nyomoznak, és csak az eredmény után döntik el, mikor jöhet a bizonyítási kísérletre.

A robbantással gyanúsított P. László védője, Brunner Tamás azt mondta, néhány szakértői vélemény (például a tűzszerészi) véglegesítését várják.

A gyanú szerint szeptember 24-én este a Teréz körút-Király utca sarkán P. László tette le a járdára a hátizsákját, amiben szöges csőbomba volt, és a nitrogénalapú robbanóanyagot egy neten vásárolt kapunyitó távirányítóval indított detonátorral robbantotta fel. Egy éppen odaérő rendőrpárt A robbanás súlyosan, illetve életveszélyesen megsebesített. Papp Károly országos rendőrfőkapitány másnap azt mondta: a támadást kifejezetten a rendőrök ellen hajtották végre.

Forrás és bővebben:https://444.hu/2017/01/04/johet-az-antropologiai-vizsgalat-a-terez-koruti-robbantas-ugyeben?fbclid=IwAR0E6lgZIhUqTlqJ2uTFHOhY_zd2vfWIaFfKgnzAW5YByqnIeeKDV8ZgLF0