Orbán Ráhel: “Nagyot csalódtam Pistiben, én nem ilyen családban nőttem fel”

A cikk irónia és a Hírcsárda írását foglalja magába.

 

“Nagyot csalódtam Pistiben, én nem ilyen családban nőttem fel”

– kezdi döbbenetes vallomását Rasi, Orbán Viktor lánya.

 

 

Láthatóan megviselte a Tiborcz családot az OLAF-jelentés, amelyből úgy tűnik, hogy Tiborcz István bűnszövetségben, maffia módszerekkel nyert el többmilliárdnyi EU által finanszírozott közbeszerzést. 13 milliárd forintot kellene visszafizetnie Tiborcz volt cégének, amit már meg is tett a magyar nép…

De az OLAF nem felejt.

A Tiborcz család eddig nem kommentálta az eseményeket, de Ráhel asszonynál most valami, úgy látszik,

“Hát hogyan fogunk megélni, ha 13 milliárdot vissza kell fizessünk? Már most is csak a rosszabbik Pick szalámit veszem, a gyereket meg ki fogják nevetni a bölcsiben, hogy csak nyomógombos játéktelefonja van”

– olvasható Orbán Ráhel Facebook bejegyzésében.

Nagyot csalódtam Pistiben, én nem ilyen családban nőttem fel. Nálunk nem szokás csalni meg lopni. Apukám is csak nagy nehezen kuporgatja össze a pénzét, de minden fillérrel el tud számolni, ahogy azt a legutóbbi vagyonnyilatkozatában is megtette.

Nagypapám is világéletében egyszerű kőfejtő volt, kétkezi munkás, a mészkő a mindene, az Isten megáldja a kezét. De a szomszédságunk is, mind jóra való ember volt. Emlékszem Lőrinc bácsi is ment egész nap, segítette a nyugdíjasoknak bekötni a gázt, a vízt. Ha látta, hogy valaki egyik napról a másikra él, akkor pénzt sem kért a munkájáért. Hát így éltünk mi, erre jön Pisti, és állami megrendeléseket nyúl le úgy, hogy a haverja írja ki a közbeszerzés feltételeit, majd azoknak a feltételeknek csak Pisti cége tud megfelelni.

És így lopja el a közpénzt! Ez felháborító. Miért csináltad ezt Pisti? Mit tettél velem, velünk? És a pöcsöd is kicsi.

– zárja szívszaggató sorait Rasi.

 

Forrás: Hírcsárda