ORBÁN ROBANTOTT A CSALÁD SZERINT!? A KVÓTA NÉPSZAVAZÁS ELÖTT!

0

A népszavazás előtt az OLKT megkérdezte az olvasótáborát arról, hogy LESZ-E ROBBANTÁS? Mert sejteni lehet, hogy nagyon kell Orbánnak és Pintérnek az, hogy érvényes legyen a Népszavazás. (vissza lehet nézni az OLKT archívumában ezt)

Nem lett érvényes, de úgy csűrték-csavarták Orbánék az Unió előtt ezt a kérdést, hogy az érvénytelen Népszavazási eredményre hivatkozva ezt hangoztatták:

A MAGYAR EMBEREK ÍGY DÖNTÖTTEK!

Már akkor lehetett tudni, hogy meg lesz a robbantó mikor a robbantás még meg sem történt, hiszen Pintér Sándornak is jól kell kijönnie belügyminiszterként a dologból és robbantót kell produkálni.

Többször megírtuk, hogy egy szerencsétlen fiatalembert találtak meg.

Úgy ahogy megtalálták anno a MÓRI MÉSZÁRLÁS elkövetőjét Kaiser Edét, akit életfogytra is ítéltek. Később persze kiderült az, hogy a környékén nem járt Mórnak.

Itt is hasonló a helyzet.

Egy ártatlan, ártalmatlan fiú életébe került az, hogy Orbán a (sikertelen) “Sikeres Népszavazásra hivatkozhasson.

Innentől a továbbiak már csak kutyakomédia…

A legnagyobb baj viszont az, hogy mindezt az ELLENZÉK is tudta és semmit nem tett azért, hogy megvédje a koncepciós pertől ezt a fiatal srácot. EZ AZ ELLENZÉK SZÉGYENE.

Azóta “gyógyszeres kezelésben” részesítik a fiatalembert.

El fogjuk érni azt, hogy mikor majd kényelmetlenné kezd válni az ügy Orbán és Pintér számára, ezt is 85 évre titkosítják, mint anno az OLAJOZÁST, ahol bizony sok ember is meghalt, hogy ők gazdagok lehessenek!

Az ügy jelenleg itt tart:ORBÁN ROBBANTOTT A CSALÁD SZERINT! A KVÓTA NÉPSZAVAZÁS ELÖTT! – PORTIK TÁRGYALÁSÁN IS AZ EGYIK GYANÚSÍTOTT AZT MONDTA – A ROBBANTÁSOKAT ORBÁN RENDELTE MEG!!!
A robbantóról kitettek egy, a helyszínen készült és egy, egy közeli boltban készült videofelvételt, amin látható a merénylő arca is. A felvételek alapján egy kb. 170 centis, huszonéves férfit kerestek a nyomozók. 3 héttel a támadás után ! — De P. László legalább 185 cm magas, és sokkal izmosabb, mint a térfigyelő kamerákon látható robbantó!!!

 

Ismét megkérdezem hát’ az OLKT olvasóit:

Szerintetek P lászló robbantott, vagy az Orbán-Pintér megbízására valamelyik jól megfizetett ismeretlen?