Orbán szándékosan zúdítja ránk a negyedik hullámot!

A szakértők szerint a korai nyitás lassítani fogja a harmadik hullám lecsengését, de a negyedik csapás sem elkerülhető.

A Fidesz-kormány hónapok óta képtelen kezelni az országon eluralkodó koronavírus-járványt. Azt ígérték, hogy mindenkit megvédenek, de Orbán Viktor alkalmatlansága miatt már több mint 27 ezer magyar áldozata van a fertőzésnek. A járvány legnehezebb napjaiban bocsátottak el 5500 orvost és ápolót az egészségügyből, most pedig a túl korai nyitással rászabadíthatják a negyedik hullámot az országra. Mára lényegében a Fidesz lefeküdt a járvány előtt!

 

Negyedik hullám!

Egyre több szakértő is azt mondja, hogy a negyedik hullám sajnos nem kerülhető el. Pedig nem kizárt, hogy megelőzhető lenne, ha Orbánék egyszer az életben időben zárnák le az országot, és aztán a megfelelő pillanatban nyitnák ki újra. A terasznyitással és a tömegjelenetekkel Orosz Beatrix szakértő szerint:

“Remek, fogékony embertömeget kapott a vírus!”

 

Ez hozzájárulhat ahhoz, hogy a harmadik hullám elhúzódjon, India példája pedig intő jel, hiszen az ázsiai országban a nyitás után robbant be újra a járvány, ami mára a tragikusnál is tragikusabb állapotokat okozott. Az utcán, máglyákon égetik el a halottakat. Jakab Ferenc virológus kijelentette, hogy örökké nem tarthatóak zárva a vendéglátóhelyek:

“A nyitás során nagyon fontos az emberek egyéni és társadalomfelelősségi vállalása, nem szabadna fesztiválozni a teraszokon. Okosan szabad csak nyitni.”

 

Orbánéknak ezt se sikerült betartani, ők teret adtak az ész nélküli fesztiválozásnak és teraszozásnak, ami megágyazhat a negyedik hullámnak. A miniszterelnök felelőssége lenne, hogy megakadályozza az újabb tragédiát, őt azonban csak a foci EB és a teraszán legurított pofa sör izgatja. Magasról tesz rá, hogy velünk mi lesz. Ezért kell száműznünk 2022 tavaszán a magyar történelem szemétdombjára!

 

 

Orbán Viktor