Orbán: Szankciókat fogunk bevezetni azokkal szemben, akik a facebookon szidnak engem…

0

Napokkal ezelőtt politikai hozzátartozástól függetlenül, mi is beszámoltunk arról az index.hu nyomán közzétett cikkről, ahol Orbán Viktor kifejtette, hogy mennyire káros, ahogy az ellenzéki pártok által finanszírozott “kormányellenes propaganda” oldalak lejáratják a Fidesz kormányt és megvezetik a szavazókat és a magyar embereket.
Orbán Viktor többek között kifejtette azt is, hogy tiltani kellene a facebook-on való politizálást, mert az csak megvezeti az embereket és hamis képet festenek a kormányról, illetve a politikusokról. Kilátásba helyezte, hogy szerinte szankcionálni kellene azokat, akik ilyen “megtévesztő” információkat közölnek róluk és azokat is, akik bármilyen formában gyűlöletkeltő tartalmakat osztanak meg róla.
Hozzátette, ha rajta múlna már most azonnal szankcionálná ezeket, például a facebookról való eltávolítással vagy pénzbírsággal – nyilatkozott a kormányfő.

– Önök mit gondolnak Orbán Viktor kijelentéséről? Valóban ez lenne ebben az esetben a “jó” megoldás? És a szólásszabadság mint olyan, hol marad?!

Forrás: Fem3cafe

Regős Mátyás

A kurmány közpénzen teletacepaóztatja az ország minden függőleges felületét a Fidesz, meg a csicska KDNP-je propagandájával egybevágó öntömjénező hazudozásaival, ami mellett nem csak, hogy az ellenzéki, de még a hiteles, objektív információk, vélemények sem kaphatnak teret. A médiát, a hirdetési felületeket a saját kegyenceik uralják, ők szabják az egyirányú dezinformációt biztosító “piaci árakat”, miután a korábban ingyen hirdető Fidesz a már túlhatalmával visszaélve törvényt hozott és Simicskával csőbe húzatta és anyagilag lenullázta az egyetlen valós, politikai konkurensét.
Érdemi politikai erővel már (pillanatnyilag legalábbis) nem kell számolnia a csúti despotának, de zavarja, hogy a megtiport nemzet nem nyalja a seggét egységesen. Nem annyira szíven ütő ez számára, hanem inkább kellemetlen, mert hát a facebook nemzetközi, olvashatják azok is, akiket nemzeti propaganda címen, szintén közpénzmilliárdokkal tolt hazugságokkal vakíttat, hogy megalapozza az országhatáron túlra nyúló politikai ambícióit. Az orbanizmus számára létkérdés a politikai impériuma növelése, amihez sajnos ügyesen felhasználja a recesszió keltette hangulatot. Ilyen légkörben és kellő tájékozódás hiányában elég sok vevőre találnak Európában is a hamis lózungjai, amelyek éles ellentétben állnak a gyakorlatával és a valós háttérhatalmi kapcsolatrendszerével.
Egy aljas, hazug, nemzetpusztító hazaárulónak és közpénzen kitartott kegyenceinek értelemszerűen ellensége minden fórum és média, ahol megjeleníthető a valóság. Az egykori szocialista rendszer ifjúkommunista salakanyagából lett mélykeresztény Orbán arra már nyilván lusta, vagy értelemszegény, hogy legalább az előszeretettel hivatkozott Bibliát elolvasná és értelmezné. Vagy legalább az ájtatosmanója, Semjén felolvashatna belőle alkalmanként ezt-azt… Például Gamáliel esetét a Szanhedrinnel.