Orbán Viktor hazudott a magyar embereknek, le kell mondania

A miniszterelnök úr egyetlen választási ígéretét nem tudja betartani, ezért távoznia kell hivatalából. A miniszterelnök vagy hazudott a választások előtt az ország gazdasági helyzetéről, vagy nem volt tisztában vele. A választások óta eltelt időszakban semmilyen változás nem történt, hiszen a háború már akkor is tartott. Ezért vagy tudatosan vezette félre választóit, vagy alkalmatlansága okán. Mindkét esetben távoznia kell. Mindezt csak tetézi a Tusnádfürdőn elmondott beszéde.

Miért fontos?

Az ország állampolgárainak bíznia kell választott vezetőiben, annak érdekében, hogy ígéreteik és vállalásaik alapján saját cselekvéseiket is ahhoz alakítsák. 2006-ban Gyurcsány Ferenc elismerte, hogy a kampányban nem mondtak igazat. Ennek beismerését elvárjuk a jelenlegi miniszterelnöktől is, hiszen a kampányban nem a valós helyzetet mutatták be. Hazánk fejlődése és a politikába vetett bizalom érdekében fontos lenne, hogy azok a vezetők, akik nem tudják betartani ígéretüket, mint ahogy az most is történik, távozzanak. Aki valójában szereti hazáját, mint ahogy ő azt állítja az ezt megteszi.

https://szabad.ahang.hu/petitions/orban-viktornak-le-kell-mondania?source=facebook-share-button&time=1658941243&utm_medium=szabadahang&utm_source=szabadahang-fbshare&share=9601cc13-c7da-4982-9d49-02c55e9ba471&fbclid=IwAR1osEUtpmW-ST2LOxOGHSGHw8TpGxDTYWtIpTVTLQs0WwqZPnIYfadnHOc