Orbán Viktor megvédi a hont

0

Melyik agyament barom veszi még be ezt a bevándorlás dumát?
Aki korábban a migránsoktól rettegett, annak ma már csak a szót kellett kicserélni az esze helyén, és máris képes remegő térdekkel félteni a kultúrát, a munkahelyét, a kereszténységét, meg a segélyét.
Csak most a bevándorlóktól.
Mert ugye a bevándorlókat csak úgy a nyakába akasztják a nemzeti öntudat ellenére, és neki majd együtt kell vele élni a saját kis életében.
Ez a Brüsszel mindenre képes, csak azért, hogy megkeserítetse a derék hazafi életét.
Egy külön osztály ott az unióban csak azzal foglalkozik , erőszakkal betelepítsen egy rakás idegent hozzá, akik jól megeszik nála a nagymamát, és nem fognak stadiont építeni a faluban, csak mecsetet a templom mellett.
De szerencsére Orbán Viktor megvédi a hont az ilyen támadástól.
Előtte abban az unióban letérdelve elfogad minden törvényt a menekültekkel kapcsolatban, aztán itthon meg nagyon harcolva védi annak ellenkezőjét.
Szóval úgy néz ki az egész, hogy az a fene unió kiválaszt egy csapat bevándorlót, és ide hozza a falu meg a város szélére betelepíteni.
Nagy karavánok közelednek minden hazai bevándorlást ellenző felé a kátyús utakon, romos kórházakat kikerülve a leomló vasúti támfalak között hozzák szájkosár nélkül a betelepítendőket.
Neked meg el kell ezt fogadnod kedves polgár még az akaratot ellenére is, hiszen ez folyik a köztévéből, és négyszáz valahány kormány közeli sajtóból.
És te ennek jobban hiszel, mint a saját eszednek, ami éppen most nincs használatban. Még a szemed sem nyitod ki, mert akkor látszik a fejedben lévő sötétség, amit Bayer Zsolt műsorainak nézése okozott. De szerencsére pont arra jár Orbán Viktor az uniós támogatás ellopásából vásárolt magánrepülőjén, aminek az árát rád kellene ugyan költeni, de inkább nem teszi meg ezt veled. És a meccs szünetében megvéd téged a bevándoróktól,
meg az elméd is gondolkodástól.
Hogy nem igaz a bevándorlók betelepítése?
Hogy az unió csak azt nézi hol tud neked ártani, bele akar mászni az életedbe?
Jobban hiszel Orbán Viktornak, mint a saját eszednek?
Hogy azt nem használod, mert akkor kiderül tévedtél, de azt be kellene ismerni?
Hát akkor inkább dőljön össze a világ, meneküljön a józan ész, gazdagodjon akit a kormány kiválaszt, te meg rettegj egy nem létező mumustól, mint a mesében. Mert a valóságtól félsz, nem a bevándorlástól.
BANDITA.