ORBÁN VIKTOR NEM HAGYJA, HOGY AZ EU KIFIZESSE A MAGYAROK KIESŐ BÉRÉT!

0

Bizony ez az igazság Honfitársaim! Gondold meg? – a koronavírus-járvány neheze csak most jön, amikor a csoportos megbetegedések szakaszát minden bizonnyal felváltják a tömeges megbetegedések!/mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.
Szíjjártó Péter: a kutya ugat, a karaván halad! … hatalmas kőszikla eshet le a nemzet szívéről?
… Gyurcsány Ferenc: ORBÁN VIKTOR NEM HAGYJA, HOGY AZ EU KIFIZESSE A MAGYAROK KIESŐ BÉRÉT!
“Az egészségügyben világosak a tennivalók, bár a kormány nagy késéssel kezdte el a felkészülést” A legfontosabb tennivalók: járványügyi, egészségügyi intézkedéseket kellett hozni, intézkedni kell munkahelyvédelemről, kereset- és bérpótlásról, és persze meg kell menteni a gazdaság legnagyobb részét.
… sajtótájékoztatójának fő témájára volt: Európában lényegében az Orbán-kormány nem tett még semmit a munkahelyek védelmének érdekében. – pedig kivételesen az Európai Unió is nagyon gyorsan döntést hozott, 2000 milliárd forint rendelkezésre állna arra, hogy a kormány segítse azokat, akik részben vagy egészben elvesztették a munkahelyüket.
… “Az Orbán-kormány mégsem tett eddig ilyen lépéseket, (…) folytatják az unio-ellenes politikájukat azért, mert ezt a pénzt arra tartogatják, hogy úgy költhessék el, ahogy korábban is: saját érdekkörükben, hogy ők gyarapodhassanak” – brutálisan sok embert fog érinteni állásuknak elvesztése. De a 2000 milliárd forint elég lenne, hogy egymillió ember számára a kiesett jövedelmük 80%-át hat hónapon keresztül ki tudja fizetni az állam! Így lehet csak biztosítani, hogy a családok túléljék mindazt, ami most történik és előttünk áll! …😎

Forrás: facebook