Orbán Viktor patológiás narcisztikus, egyértelműen pszichopata.

Részlet Bálint Natália írásából

Orbán Viktor patológiás nárcisztikus, egyértelműen pszichopata. Előre betanult reakciókkal képes együttérzést mímelni (pl. amikor a református kollégiumban tűz ütött ki, elemeztem a metakommunikációját, és végtelenül átlátszó volt, hogy igazából nincsenek emberei érzései). Erre ezer bizonyíték van, gyakorlatilag a levegővételével is alátámasztja a diagnózist, amit persze az orvosi protokoll miatt csak nagyon kevesen mernek kimondani, mert elvileg csak személyes vizsgálat után lehetne ezt megtenni. De hát ki fér a doktorminiszterelnökúr közelébe? Senki. Egész hadsereg őrzi, mert amúgy paranoid skizofrén is, ezt önmaga vallotta be. Viszont hát a pszichopátia olyan dolog, ami látszik.

Dr. Bánki György pszichiáter egyébként kimondta, hogy a NER a “Nárcisztikus Együttműködés Rendszere”. Ezek az emberek gyógyíthatatlanok, és iszonyatos károkat okoznak.

A pénz csak eszköz nekik, a hatalom a cél, de ezt annyiszor leírtam. Mert belül gyűlölik magukat, és mindig kell egy külső megerősítés, hogy ők fontosak.

Orbán még mindig az a szerencsétlen, szegény kisgyerek, akit vert az apja, de véresre, mert az öreg is egy pszichopata (genetikailag öröklődik a hajlam erre az agyi deformitásra, ugyanis az okozza: a tükörsejtes neuronok hiánya, aminek következménye, hogy az ilyen lény nem képes együttérezni másokkal).

Mindenki hazaáruló, aki rámutat, hogy ők a hazaárulók. Ez is tipikus, projekciónak hívják. Mint amikor a bántalmazó fél féltékenységi jelenetekkel terrorizálja a társát, miközben neki van háreme.