Orbán Viktor szerint sokan akarják kifosztani Magyarországot…

Dr Dániel Péter írása

0

Orbán Viktor szerint sokan akarják kifosztani Magyarországot…

Na ebben végre igaza van. Például ő maga, aki a Mészáros Lőrinc nevű zsebébe tömött eddig már több ezer milliárd forintnyi magyar közpénzt. A kedves felesége, Anikó, akinek már több tucat luxus ingatlan van a nevén. (Talán ezért tűri ilyen békés megadással a veréseket és egyéb megaláztatásokat férjétől, a felcsúti vak komondortól.) Aztán a saját lábon álldogálló, pelenkadobáló lánya és persze a pofátlan veje, a Tiborcz fiú, aki szintén több ezer milliárdba került eddig a szerencsétlen, kifosztott magyar népnek.

Aztán ott van Kupakos Lali, közismertebb nevén miszter 20%, mivel ennyi vesztegetést követel minden debreceni ügyben.

Lezsák Sanyi, aki egy egész privát birodalmat épített magának magyar közpénzből.

A pökhendi tolvaj Lázár Jancsi, aki szerint akinek semmilye sincs, az annyit is ér.

Selmeczi Gabika, aki negédes pofátlansággal asszisztált a magyar magánnyugdíj vagyon gátlástalan lenyúlásához. Aztán a kuszaszemű, Matolcsy nevezetű gazdasági mágus, aki sikeresen eltüntette Magyarország teljes deviza- és aranytartalékát is… és még hosszan lehetne sorolni a fideszes rablókat.

Remélem, hogy rájuk célzott a felcsúti zsarnok, amikor a magyar nép ellenségeiről és kifosztóiról hadovált! Mert akkor végre egyszer, életében először tényleg igazat mondott.

Tisztázzunk valamit. Brüsszel eddig csak támogatni próbálta a magyar népet és ez csak azért nem sikerült, mert a fideszes gazemberek minden uniós támogatást lenyúltak és zsebre tettek.

Magyarország, a szerencsétlen magyar nép kifosztói tehát nem az Európai Unió politikusai, nem Soros, de mégcsak nem is a migránsok, hanem Orbánék!