Orbán Viktor üzenete a rendőri és katonai állománynak

0

„Ha katona vagy rendőr kell az olasz határokra, akkor tudunk segíteni”

– ajánlotta fel nagyvonalúan Orbán Viktor olaszországi látogatása során az újfasiszta barátainak a segítséget. De közös európai határvédelemről hallani sem akar 😀 Lehet, hogy ez egy ilyen hét, és Orbánt – Kövér Lászlóhoz hasonlóan – megviselhette a külföldi utazás, csak nála nem volt kényszerleszállás és elgurult a gyógyszere?

Szegény Orbán cezaromániájában annyira elrugaszkodott a magyar valóságtól, hogy az egyébként is hatalmas létszámhiánnyal küzdő rendőrségtől és honvédségtől vinne el embereket. Mondjuk a milliárdokkal és strómanokkal körbebástyázott Orbán a luxusrepülőről, meg az adriai jachtról nehezen tudja megérteni a magyar emberek valódi gondjait.

A valóságba történő visszaérkezéshez három dolgot javasolnánk, egyrészt kevesebb időt töltsön a pislogó-szipogó barátjával, Habony Árpáddal, másrészről a terápiahűség miatt mindig be kell tartani be kell tartani a betegtájékoztatóban található előírásokat, harmadrészt pedig néha el kell olvasni a Zsaruellátó bejegyzéseit, akkor talán a Brüsszelben ismét csúnyán hoppon maradt Orbán is ráébred arra, hogy milyen problémákkal küzd egy magyar rendőr.

A katonaság esküdjék meg az alkotmányra, a magyar katonákat ne vigyék külföldre, a külföldieket vigyék el tőlünk.

– szólt az 1848. március 15-én deklarált 12 pont egyik legfontosabb követelése. Kormányfőként ezt sem árt néha újra elolvasni, ugyanis ez alapjaiban véve mindig igaz.

Vajon mi lesz Orbán következő ötlete? Bízzunk benne, hogy a magyar hadsereget érintő humánerőforráshiányt nem Putyin által felajánlott ezredekkel szeretné pótolni!

De egyébként egy esélyt mégiscsak kellene adni az új, orbáni ötletnek: rendőrnek küldje Pintér Sándort, katonának pedig a nemrég katonai esküt tett fiát, Orbán Gáspárt!