Orbánék az egész EU-s pénzt el fogják lopni még a választások előtt!

Egészen hihetetlen pénzeket nem kap meg az ország az EU-tól, mert Orbánék nem tudják bizonyítani, hogy nem fogják az egészet ellopni. Az Európai Parlamentben forrnak az indulatok.

Az Európai Bizottság már nagyon hosszú ideje tárgyal Orbánékkal arról, hogy miként és mire fogja a Fideszes kormány költeni az EU-s pénzeket. A képviselők ugyanis joggal aggódnak amiatt, hogy Orbánék végül az egészet ellopják.

Az ország nemrég 77 milliárdot bukott a Norvég Alap elvesztése miatt, amit szintén azért nem kaptunk meg, mert nem tudtak volna eleg lopni belőle Orbán emberei.

Most közel Budapest éves költségvetését bukhatjuk el, a Bizottság ugyanis nagyon nem akar 326 milliárdot kifizetni az országnak, mert nem biztosak annak elköltése felől. Cseh Katalin, a Momentum képviselője is jogosnak tartja a félelmet, nem is érti, miért hiszi bárki, hogy a fideszes tolvajok hirtelen megtértek.

“Netán a magyar legfőbb ügyész időközben megszűnt párthű lenni?”

 

– tette fel a kérdést Cseh Katalin.

Az Orbán-kormány már eddig is beláthatatlan károkat tett az országban, most ennek a pénznek az elvesztése csak egy újabb szög lenne abban a képzeletbeli koporsóban.

Ezért kell jövőre kormányt váltanunk, hogy végre a mi zsebünkkel és jólétünkkel foglalkozzon az ország vezetője, ne pedig csak a sajátjával!

 

(forrás: Népszava)