Orbánéknak nem maradt más, csak a gyűlölet és a fenyegetőzés

0

Nagyon megindult a riogatás a menekültekkel kapcsolatban. Kezd magára találni az egységes kormány kommunikáció. Szinte semmilyen ordas nagy hazugságtól nem riadnak vissza a kampány során. Jól begyakoroltan adják el a minden valóságot nélkülöző állításokat, és szokásukhoz híven semmi bizonyítékot nem szolgáltatnak hozzá.
A legjobban felépített hazugságokat az emberek zsebéhez címezik. Ha nem a Fidesz nyer, megszűnik az ország önállósága, ezrével fognak jönni a menekültek ide, mert kötelező lesz nekik, vagy nekünk, itt még kicsit finomítani kell a sztorin Habonyéknak.
Mert az csak úgy működik szerte a világon, hogy fognak egy rakat menekültet, felteszik őket a helyközi járatra, na arra van Orbán Viktor, induljatok meg felé, ő majd jól nem enged be benneteket, pedig kötelező, pedig csak addig szól a jegyetek.


A Fidesz már most pontos számot is tud mondani, mint Bayer Zsolt a Békemeneten résztvevőkről. Első körben tízezer menekült érkezik, május-júniusban, és ha nem a Fidesz lesz hatalmon, akkor bizony ezek a menekültek csak úgy bejönnek az országba, bemennek a házakba, elveszik a munkát, meg a segélyt. Ja segély már nincs, akkor a közmunkát.
És ha már itt vannak a menekültek a matinéra, a délutáni járattal jön a következő csoport, de akkor már a kultúra is veszélyben lesz az ECHO-tv-n. Utána már millió jön a Tiborcz cserélte közvilágítás alatt.
És ugye senki más nem védi meg tőlük az országot, csak Orbán Viktor, akinek az ilyen megvédésben nagy gyakorlata van a magánnyugdíjtól kezdve, a drága rezsin át, Soros tervig.
És ha már nem engedi be őket az alaptörvény nagy módosítója, akkor adót kell emelni az ellátásukra ha már itt vannak. Ezt ugye minden Fidesz szavazó érti?
Az egyre jobban teljesítő ország “növekvő” gazdasági erejét a menekültek ellátására kell fordítani. Nem lesz meg emelve a tíz éve változatlan családi pótlék. A nyugdíjasok a választás után három évig nem kapnak Erzsébet utalványt, meg egy százalék nyugdíjemelést. És nem lesz pénz a munkabérek emelésére sem, a minimálbér továbbra is 16 %-kal adózik.


Még a rezsi is miattuk nem fog csökkenni, hiába olcsó az a világpiacon.
A legjobb az mikor a romáknak súgja, hogy tőlük veszi el a pénzt erre. Hogy ez forduljon elő, majd Orbán Viktor megvédi őket, cserébe a szavazatukért.
Biztos azért rakta Farkas Flórit befutó helyre a választási listán, hogy a menekültek nélkül is menjen ez Orbán Viktornak, Flóri megoldja neki okosban. Híd lesz a menekültek pénze felett, hogy az még véletlenül se maradjon a kasszában.
Szóval megy a nagy össze vissza beszéd, és termékeny talajra hull a józan eszét nem használó állampolgárnál. Mert ez nekik szól.
És közben a stadionok azért tovább épülnek, mert a menekültek annyiba azért nem kerülnek, a lopás ilyen típusú forráshiány miatt egy pillanatra is megálljon.
Meg ugye már párezer menekültet befogadott a kormány, de erről most nem beszél.
BANDITA.